Permanent make up verwijderen

Permanente Make-up Verwijderen in Valkenswaard, Eindhoven en Lommel.

In de afgelopen tien jaar is permanente make-up enorm populair geworden en overal verkrijgbaar. De resultaten zijn vaak erg mooi, maar helaas is het door een slechte techniek en kleurkeuze soms nodig om permanente make-up te verwijderen om de make-up of tatoo te verwijderen. Er zijn in het verleden een aantal verwijderingsopties beschikbaar geweest voor tatoos. Laserverwijdering is het populairst, en dit is een geweldige optie voor de tattoos, maar het kan soms moeilijk zijn om gekleurde tatoos (wit/groen) te verwijderen met deze methode.

Noodverwijdering van permanente make-up

We zien helaas een toename van het aantal aanvragen voor noodverwijdering van permanente make-up, met name wenkbrauwen als gevolg van het toegenomen aantal slecht opgeleide permanent make up beoefenaars. Dit kan vaak een ongelooflijk verontrustende ervaring zijn en tot voor kort waren er geen veilige en betrouwbare middelen om dit werk te verwijderen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit hangt echt af van de leeftijd van de permanent make-up en hoeveel pigment er nog in de huid zit. Permanente make-up kan meestal in 3 sessies verwijderd of voldoende vervaagd worden, tatoeages in 6-8 sessies.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Iedereen die permanente make-up wil verwijderen, hetzij omdat ze de vorm/kleur niet mooi vinden of omdat het pigment is vervaagd tot een onflatteuze tint.
Houd er rekening mee dat we u niet kunnen behandelen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een auto-immuunziekte heeft. Raadpleeg onze medische formulieren voor een volledige lijst met contra-indicaties.

Consult

Tijdens een uitgebreid gratis consult bespreken we de wijze van het verwijderen, de risico’s en de nazorg van de behandeling. Wil je er zeker van zijn dat je huid de methode met de vloeistof tolereert, kunnen we een proefbehandeling geven, waarbij we een kleine oppervlakte testen. Hiervoor rekenen we een bedrag van € 49,95. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling, wanneer je deze binnen een jaar ondergaat.

Prijzen:

1 – 15 cm : €67,-
16 – 30 cm : €127,-

Op de foto kun je het resultaat zien van 7 dagen na de eerste behandeling. De pmu pigment is er helemaal uitgehaald, nu is het tijd voor het herstel.

 

 

Hoe werkt het

Permanent make up verwijderen of vervagen met een verwijdering vloeistof maakt gebruik van het natuurlijke afweermechanisme van de huid en het genezingsproces door de tatoo-inkt volledig te verwijderen uit het lichaam. Fruitzuur is het meest voorkomende zuur in de natuur. De pmu verwijdering vloeistof werkt langzaam in op de tatoeage-inkt. Vervolgens reageert de huid op de inkt. Het laat het ingekapselde inkt en het pigment van de tattoo los. Hierna zal een korst ontstaan. Deze korst droogt na een paar dagen op en het behandelde gebied geneest volledig binnen een paar weken.

Methode:

  • Ontwikkeld door artsen en farmaceuten.
  • Natuurlijk product, gevonden in het menselijk metabolisme.
  • Ontwikkeld in een gecertificeerd farmaceutische instelling in US en Duitsland.
  • Is veganistisch.

Welke voordelen biedt de behandeling?

• Verwijdert alle kleuren inkt en permanent make up pigment
• Alle kleuren en -combinaties kunnen worden verwijderd zonder laser.
• Minder behandelingen nodig dan bij een andere behandelingen, zoals de lasermethode.
• aantal behandelingen veel lager. Kleine tatoeages (maximaal 16 vierkante cm) meestal maar drie tot vier behandelingen.
• Er blijven geen inktpigmenten achter in het lichaam.
• Minder pijnlijk dan met laser

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: