Tattoo verwijderen

Laser tatoeage verwijderen in Eindhoven, Valkenswaard en Lommel

Er is een breed scala aan methoden voor het verwijderen van tatoos, waaronder: dermabrasie (schuren van huidlagen), TCA (een zuur dat huidlagen verwijdert), excisie (de tatoo wegsnijden) en natuurlijk laser om de inktdeeltjes af te breken. Het verwijderen van tattoos met de laser werkt door intensief laserlicht, waardoor de inkt in kleine stukjes wordt gebroken. Deze kleine inktdeeltjes zijn gemakkelijk door het lichaam af te voeren. Laser tattoo verwijdering vermijdt beschadiging van de huid tijdens het verwijderen van de tatoeage, in tegenstelling tot andere methoden voor het verwijderen van tattoos.

Traditionele lasers bestaan ​​al een tijdje. De PicoSure- picosecond en PicoWay-lasers zijn een doorbraak in de technologie voor het verwijderen van tattoos.

De voordelen van Picosecond & PicoWay laser tattoo verwijdering:

  • Minder pijnlijke behandelingen
  • Minder uitvaltijd (zwelling, blaarvorming en korstvorming)
  • Snellere hersteltijd na behandeling
  • Minder schade aan de huid
  • Effectief op alle kleuren van de tatoeage, zelfs groen en blauw
  • Minder behandelingen nodig; de hele tatoeage kan in slechts 6 behandelingen worden verwijderd.

Conventionele tatoeage verwijdering is sterk afhankelijk van een soort fotothermische energie om het pigment van de tatoeage en de omliggende huid aan te pakken. Hoewel het een tatoeage met succes kan verwijderen, moeten behandelingen met een tussenpoos van zes weken tot twee maanden worden uitgevoerd, en het kan 15-30 behandelingen kosten om een ​​tatoeage volledig te verwijderen. Bovendien was het niet altijd effectief op bepaalde inkten, zoals groen en blauw.

Je hele tatoeage kan worden gewist in slechts 6-10 behandelingen

De nieuwere Picosecond/ PicoSure/ PicoWay lasers voor het verwijderen van tattoos gebruiken fotomechanische principes in tegenstelling tot alleen fotothermisch, gecombineerd met ultrakorte pulsen, pico-seconden genoemd (een biljoenste van een seconde) om de inkt te verbrijzelen in minuscule deeltjes die je lichaam vervolgens opruimt. Dit krachtige proces betekent dat de hele tattoo in slechts 6-10 behandelingen kan worden verwijderd. Doordat er minder warmte en minder energie nodig is, blijft het omliggende weefsel intact en kan de tijd tussen de behandelingen ook veel korter zijn. het is ook effectief op alle kleuren.

* resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen

Cover up en laseren

Spijt van je tattoo of wil je de tattoo gedeeltelijk vervagen voor een cover-up? Met de nieuwste allernieuwste picolaser is het vervagen of verwijderen geen enkel probleem. Het verwijderen van een tattoo met de pico laser is de veiligste, krachtigste en snelste laser manier ooit om tatoeages te verwijderen.

Hoe werkt de behandeling met de laser

Wat is belangrijk voor de behandelaar om vooraf te weten:
• Betreft het een amateur of professioneel gezette tattoo.
• De soorten inkt die gebruikt zijn.
• Huidtype
• De locatie van de tattoo belangrijk

Prijzen voor het verwijderen van een tattoo

 

1-2 cm2 € 30
3-4 cm2 € 35
5-10 cm2 € 40
10-15 cm2 € 45
15-20 cm2 € 50
21-30 cm2 € 65,95
31-40 cm2 € 75
41-50 cm2  € 87
51-60 cm2 € 97,95
61-70 cm2 € 112,50
71-80 cm2 € 124
81-90 cm2 € 137
91-100 cm2 € 154

 

Foto’s van de voortgang van een behandeling

Zoals je op de foto’s kunt zien wordt de tattoo geleidelijk aan lichter en zullen sommige inkt stukjes sneller weg gaan dan andere. Direct na de behandeling zal de tattoo donkerder worden en er een korstje op komen. Korstvorming is niet altijd het geval maar goede nazorg is altijd belangrijk na het behandelen van een tattoo met de laser. Wil je graag meer informatie of een advies gesprek over het verwijderen van je tattoo dan staan wij voor je klaar.

 

Bekend van SBS6 De Huidspecialist Tattoo verwijderen

YouTube video

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: