Lashlift

Over Lash Lift Valkenswaard
Lash Lift Valkenswaard zorgt voor de beste, mooiste curl-up natuurlijke wimpers. Wimperlifting is een nieuwe generatie wimperpermanent die het mogelijk maakt om natuurlijke wimpers vanaf de wortel recht omhoog te krullen om de natuurlijke wimperlengte te maximaliseren. De meeste klanten realiseren zich niet dat ze lange natuurlijke wimpers hebben en dat ze geen wimperextensions hoeven te laten bevestigen. Dat is de reden waarom veel liefhebbers van wimperverlenging liefhebbers van wimperlifting worden. Geen onderhoud nodig voor 2 maanden, dus bespaar veel geld en tijd! Je hebt niet elke ochtend een wimperkruller en mascara nodig.

Echte wimpers

Keratin Lash Lift is een behandeling om je natuurlijke wimpers te liften en te boosten.

Langdurig

Het wimperlifteffect houdt 5 tot 6 weken aan, wat de natuurlijke levenscyclus van een wimper is

Verbeterde look

Lash Tint verandert en versterkt de kleur van de wimper, zodat je natuurlijke wimpers er voller uitzien

Wimperverbetering

Keratin Lash Lift is een wimperverbetering. Maar het is ook veel meer dan dat. Het staat voor vrouwelijkheid. Elke vrouw heeft het recht om zich op haar gemak te voelen bij wat de natuur haar heeft gegeven en om toegang te hebben tot de hulpmiddelen die hen helpen hun natuurlijke schoonheid te ‘liften’. Ogen zijn misschien wel het mooiste deel van het gezicht van elke vrouw. Ze kunnen zoveel betekenis overbrengen met een simpele blik, en de emoties die achter hen voelen verraden en anderen een glimp van de echte jij geven.

Wimpers omlijsten de ogen en leiden de blik van andere mensen naar hun centrum. Het beste uit de wimpers halen – een verbluffende lift geven en ze kleuren naar de huidtinten – is een opvallende manier om het beste te halen uit waarmee vrouwen zijn geboren: hun natuurlijke schoonheid. Dit is waar Keratin Lashes om draait. Eenvoudig.

Lashlift brengt je natuurlijke schoonheid naar boven

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: