Wenkbrauwen verven

Fris en fruitig de deur uit? Laat je wenkbrauwen epileren of verven. Ideaal wanneer je snel klaar wil zijn met het aanbrengen van make-up? Laat je wenkbrauwen epileren door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Meer uitstraling

Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn enorm bepalend voor je uitstraling en gezicht. Wanneer je je Wimpers en/of wenkbrauwen laat verven en epileren in de vorm die bij je past, geeft dit net iets meer uitstraling aan de ogen en wenkbrauwen. het is ideaal als je jezelf niet elke dag wil opmaken, maar toch een verzorgde uitstraling wenst. Bij de Huisspecialisten verven we jouw wenkbrauwen of wimpers in onze kliniek met speciale verf. Ook voor gevoelige ogen is deze behandeling mogelijk.

Verven van wimpers en wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan je door je wimpers te verven je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief en sportief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal!

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: