Cursussen voor het verwijderen van een tattoo

Over het verwijderen van een tattoo

Steeds meer mensen versieren hun lichaam met tatoeages en steeds meer mensen willen dat ze worden verwijderd.

Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om tatoeages te verwijderen, omdat het een impulsieve beslissing was, omdat ze een tattoo hebben laten zetten toen ze veel jonger waren en nu zijn ze ouder en hebben ze er spijt van, misschien heeft een tatoeëerder een slechte tattoo gezet en willen ze van de lelijke tattoo af om deze te laten coveren.

De meest correcte manier is om een professionele picolaser te gebruiken, om de oude tatoeage te verwijderen en een nieuwe te laten zetten. Zo geef je een tatoeëerder meer artistieke vrijheid, dan wanneer de tattoo te donker is om te coveren.

Het meest voorkomende type krachtige tattoo-lasersysteem dat tegenwoordig wordt gebruikt, is de picosecondlaser. Deze lasers produceren pulsen van laserlicht in plaats van een continue straal en hebben deze pulsen een extreem hoog piekvermogen (in het gigawatt-bereik). Bij gebruik op de huid kunnen de inktpigmenten van de tatoeage worden ‘geflitst’ met een laserpuls met zeer gecontroleerde sterkte gedurende een korte tijdsperiode, waardoor de inkt wordt gefragmenteerd.

Het succes van het verwijderen van een tattoo door middel van een laser is tijd die nodig is voor effectieve resultaten. Het is volledig afhankelijk van het lasertype, het aantal sessies en het vermogen van de client om zichzelf van de inkt te ontdoen. Bijv. iemand die veel water drinkt, gezond eet en niet rookt, ziet vaak snellere effecten met minder behandelingen voor het verwijderen van lasertatoeages

 

Cursusbeschrijving bij Huidspecialist Opleidingen

Een uitgebreide eendaagse en tweedaagse cursus waarin je alles leert wat je moet weten over de huid en de diepte waarin verschillende tattoo-pigmenten zich kunnen bevinden. Veilige en effectieve toepassing van Laser tatoeage verwijderen. Het omvat ook verzekeringen en veiligheidsmaatregelen, evenals voorzorgsmaatregelen voor laseren en nazorg, contra-indicaties en samenwerking met andere professionals in de branche.

 

Cursusdoel

Om schoonheidsspecialisten of tattoo-artiesten te certificeren en je te onderscheiden van de concurrenten door hen een voorsprong op de markt te geven, hen te positioneren als marktleiders in de esthetische industrie die professionele, veilige en effectieve en betaalbare verwijdering van tattoos aanbied.

 

Certificatie

Na voltooiing van de cursus tattoo verwijderen bij Huidspecialist Opleidingen ontvangt u een certificaat voor het verwijderen van tattoos met de laser.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.