Himalaya Hot Stone-massage

Wat kun je verwacht na een Himalaya Hot Stone-massage? Waarom zou ik een Himalaya Hot Stone-massage krijgen? Ben je uitgeput door de dagelijkse sleur en heb je even tijd nodig? Heb je het gevoel dat je lichaam en geest verjongd moeten worden? Als dat zo is, verdient u het om te genieten van volledig natuurlijke lichaamsgenezing en rustgevende massage met de Himalaya-hotstonemassage. Deze eersteklas behandeling combineert oosterse geneeskunde, Zweedse massage en effectieve warmtetherapie tot één geweldige ervaring. Voel de stress uit je lichaam wegsmelten terwijl de warme helende energieën van Himalaya roze zoutrijke stenen je huid, diep weefsel en spieren doordringen.

Onze hot stone-therapie van de huidspecialisten in Valkenswaard heeft talloze klanten geholpen om stress los te laten, hun bloedstroom te verbeteren en een gevoel van welzijn te voelen. Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens het hele proces helemaal op uw gemak voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wat ervaar ik bij een Himalaya Hot Stone Massage?

Onze massagetherapie met warme stenen zal u volledig ontspannen omdat het uw huid ontgift en uw poriën verheldert. Deze effectieve massagemethode omvat warmtetherapie en Zweedse massagetechnieken om diepe weefsels te penetreren en de bloedstroom door uw lichaam te vergroten. Voel je meridianen en reflexpunten ontspannen terwijl de natuurlijke mineralen van de steen je zenuwstelsel herstellen en je een gevoel van gezondheid en welzijn geven.

Moet ik me helemaal uitkleden?

Het is heel normaal om je ondergoed aan te laten tijdens een massagesessie of om een wegwerpondergoed te vragen voor je comfort.

Zal ik bedekt zijn met een laken of handdoek?

Ja, uw therapeut zal ervoor zorgen dat uw privégebieden tijdens de massage worden bedekt, evenals de gebieden waar niet aan wordt gewerkt voor uw comfort.
De geslachtsdelen (vrouwen en mannen) en borsten (vrouwen) worden niet blootgelegd. Als de therapeut aan de buik van een vrouw gaat werken, wordt een tweede handdoek of laken gebruikt om de borsten te bedekken, zodat het hoofdlaken of de handdoek kan worden verplaatst om de buik bloot te leggen.

Mag ik praten tijdens mijn sessie?

Absoluut! Dit is jouw tijd, het belangrijkste is om te communiceren met je therapeut. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om door middel van hun massage te praten, wat absoluut prima is, maar veel klanten geven er de voorkeur aan om een punt van ontspanning te bereiken dat een rustigere omgeving vereist. Hoe dan ook is prima, maar communiceer vooral met je therapeut, dit is van toepassing op het communiceren van drukvoorkeur, comfortniveau of iets dat je ook ongemakkelijk maakt. Dit is uw tijd die voor u is uitgestippeld en u moet zich op uw gemak voelen om iets met betrekking tot de therapeutische massagebehandeling aan uw therapeut te communiceren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Massagetherapie wordt aangepast aan uw behoeften en kan helpen bij het verlichten van alles, van stress tot door sport veroorzaakte pijnen. Veel van onze klanten komen zo vaak als twee keer per week of zo zeldzaam als een keer per maand of om de paar maanden, afhankelijk van hun behoeften.

Wanneer mag ik geen massage krijgen?

Bent u verkouden/griep of besmettelijk, dan verzoeken wij u uw afspraak te verplaatsen. Dit is zowel in uw voordeel, aangezien de ziekte soms erger kan worden door een massage, als ook ter bescherming van de therapeut. Open laesies, kanker, bepaalde hartaandoeningen, zwangerschap, kunnen ook een verandering in techniek of onvermogen om de dienst uit te voeren veroorzaken. U kunt het beste voorafgaand aan uw afspraak met uw arts en massagetherapeut overleggen. https://www.dehuidspecialisten.nl

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.