Kraxenofen Sauna

De warme Kraxenofen Sauna, heeft comfortabele zitnissen met spaanders van Zwitserse dennen of aromatisch alpenhooi doen de rug goed. Ze hebben een aantal positieve effecten op de gezondheid. Het hooibad is een gevestigde traditie uit de Alpen.

Met de Kraxenofen Sauna is hier een moderne kuurbehandeling van gemaakt. Wanneer u zit, stijgt de warmte door de hooikussens, en de essentie van alpine hooi verspreidt zijn geur van achter de comfortabele verwarmde stoelen, waarbij de kruidenmist zachtjes de rug streelt en ontspant. Om de voordelen van de Kraxenofen Sauna te maximaliseren, worden de gast gehuld in een bedekking om de warmte vast te houden en tijdens de ervaring zich op de rug en nek te richten.

De karakteristieke essentie komt vrij uit de etherische oliƫn (coumarine) die in het hooi zitten, wat een rustgevend en stimulerend effect heeft en de luchtwegen op wonderbaarlijke wijze deblokkeert. Zwitserse den daarentegen zorgt voor innerlijke rust, verbetert de fysieke en mentale weerstand, is goed bij concentratieproblemen en spanningen en helpt ook bij het slapen.

Maak nu een afspraak
[ameliabooking service=101]

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.