Mesotherapie Valkenswaard

is een eenvoudige, veilige en effectieve behandeling die wordt gebruikt om vitamine en mineralen rechtstreeks in uw huid te injecteren. Mesotherapie kan worden aangebracht op uw gezicht, hals, decolleté en handen.

 

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling omvat een reeks micro-injecties met een zeer fijne naald en mesogun apparaat die gericht zijn op de huidcellen in de middelste huidlaag. De combinatie van hyaluronzuur, vitamines en mineralen stimuleren je bloedsomloop en stofwisseling om je huid te voeden en te verjongen.

 

Is het pijnlijk?

De procedure omvat het gebruik van een kleine naald. Hierdoor is de procedure nagenoeg pijnloos.

 

Is het veilig?

Het mooie van mesotherapie is dat de componenten natuurlijk zijn en dat er daarom geen ‘vreemd’ materiaal in je systeem wordt geïntroduceerd. Het is een uiterst veilige procedure wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren gekwalificeerde professional.

 

Zijn er bijwerkingen?

U kunt wat lichte blauwe plekken en zwellingen krijgen na uw mesotherapie-injecties, maar deze verdwijnen meestal binnen een paar uur.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meestal wordt een behandelingskuur aanbevolen om maximaal voordeel uit deze behandeling te halen, en het exacte aantal hangt af van het gebied en de aard van wat er wordt behandeld. U kunt echter kiezen voor een eenmalige behandeling. De huidspecialiste die de behandeling Mesotherapie Valkenswaard zal geven. Kijkt samen met u wat voor uw huid nodig is en bespreekt dit samen met u.

 

Wanneer zal ik de resultaten zien?

U ziet direct na uw behandeling een verschil. De resultaten zullen echter na verloop van tijd verbeteren naarmate uw lichaam meer collageen aanmaakt om de huid te hydrateren en te herstellen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.