Lissa

Schoonheidsspecialiste - eigenaar

Laat ik me je een beetje over mezelf vertellen. Ik ben al meer dan 26 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. De Huidkliniek is een kliniek voor huid-, en cosmetische behandelingen en is uitgegroeid tot een moderne huidkliniek met een breed scala aan huidbehandelingen met de nieuwste technieken.

In mijn dagelijkse praktijk streef ik ernaar om de cliƫnten zo goed als mogelijk te informeren over wat de behandeling inhoudt en wat wel en niet mogelijk is.

Binnen mijn superspecialisatie in de esthetiek gaat mijn interesse vooral uit naar de ingewikkelde behandelingen. Het betreft uitdagende en creatieve schoonheidsbehandelingen waarbij niet alleen de resultaten maar ook de functie een belangrijke rol speelt

Het team van huidspecialisten heeft ontzettend veel passie voor hun vak. Kennis van de huid en het werken met de meest effectieve en veilige apparatuur vinden wij erg belangrijk! Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat u zich bij de huidspecialisten welkom en geheel op uw gemak voelt.
Wij behandelen dagelijks veel mensen met verschillende behandelingen en daarnaast geven wij les aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en tattooshops. De huidspecialisten zijn gespecialiseerd in huidverjongende technieken en beschikken dan ook over diverse mogelijkheden op dit gebied.

Kom gerust eens langs voor een persoonlijk consult.
Parkeren voor een afspraak bij de huidspecialsiten te Helmond is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of auto.

Beschikbare tijden :

maandag

13:00 – 18:00 uur

dinsdag

10:00 – 18:00 uur

woensdag

10:00 – 18:00 uur

donderdag

10:00 – 21:00 uur

vrijdag

10:00 – 18:00 uur

zaterdag

10:00 – 18:00 uur

Is dit de juiste specialist voor jou?

Plan een afspraak voor een consult of neem gerust contact met ons op.