Soft pakking

Comfortabele gewichtloosheid: Een soft pakking

Een behandeling bij het wellness gedeelte van de huidspecialisten in Valkenswaard, in een soft pakking is een eenvoudige behandeling van het hele lichaam. Voor de behandeling zijn hoogwaardige crèmes, geuroliën, geselecteerde kruiden en algen rijk aan mineralen beschikbaar. Voor jou betekent het gewoon “ontspannen in een zachte omhelzing” …
Het geselecteerde product wordt met strijkende bewegingen aangebracht. Een film omhult het lichaam zacht en soepel, zodat de producten goed in de huid kunnen doordringen. Het ligvlak zakt geruisloos weg, je wordt gevuld met een warm, knus, gewichtloos gevoel. De warmte voelt langzaam zijn weg naar je lichaam – een unieke ontspanningservaring! De temperatuur van ca. 38 ° C en de bijna gewichtloze, vrij zwevende ligstand leiden tot ontspanning van de spieren en het ondersteunende apparaat. We gebruiken alleen pure, natuurlijke producten – onverdund en zonder bewaarmiddelen, waardoor er meer actieve ingrediënten door het lichaam worden opgenomen.

Onze special: Hemelse time-out

Moor

Moor is het eindproduct gemaakt van een grote verscheidenheid aan planten en kruiden. Bij opslag in turf worden de actieve ingrediënten gedurende vele jaren omgezet in humuszuur. In combinatie met zachte oververhitting ontvouwt het veenpakket zijn waardevolle eigenschappen. Moor heeft een spierverslappende, doorbloeding bevorderende, krampstillende, stofwisselingsactiverende, ontstekingsremmende en diep doordringende werking en wordt daarom bijzonder aanbevolen bij reumatische aandoeningen en spanningen. We gebruiken alleen natuurlijke heide van het hoogveen van Salzburg.

Zoute modder

Het “witte goud” ontwikkelde zich in de loop van miljoenen jaren uit de oude zeeën met zout water. Het hoge zoutgehalte van de verpakking versterkt de warmtegeleiding in het lichaam, ontgift en voorziet de huid van belangrijke mineralen. Het lichaam wordt beter van bloed voorzien, de huid wordt ontgift en het weefsel wordt verstevigd. Zoute modder helpt tegen roodheid en kalmeert de huid. Aanbevolen en anderen voor reuma, gewrichtsaandoeningen, cellulitis en allergieën.

Pekel

Of het nu een vol bad met heerlijk natuurlijk zout water is of een pakket met praktische pekelhanddoeken – zoutbehandelingen mineraliseren en helpen de pH-waarde in balans te houden. Waterige zouttoepassingen (pekel) bevorderen de genezing van kleine huidirritaties en bevorderen de stofwisseling.

Zeewier

Algen worden beschouwd als “brandstof uit de zee” omdat ze grote hoeveelheden sporenelementen (jodium, ijzer, magnesium, calcium), mineralen en eiwitten bevatten. Ze stimuleren de gehele stofwisseling en bevorderen de ontgifting. De bloedsomloop wordt zachtjes gestimuleerd en tegelijkertijd worden ontstekingsprocessen tegengegaan. Aanbevolen bij artrose, artritis, jicht en droge en schilferige huid, als preventief middel tegen cellulitis. Zeewierverpakkingen moeten worden vermeden in het geval van ernstige problemen met de bloedsomloop en zwangerschap.

Kruiden

Kruiden en planten en hun extracten zijn altijd al gebruikt voor therapeutische doeleinden en voor huidverzorging. De oude kennis over actieve ingrediënten en werkingsmechanismen is nu een erkende wetenschap en behandelingen met kruiden genieten weer een grote populariteit.

Geitenbotercrème

De zacht smeltende geitenbotercrème met zijn zeer hoge aandeel geitenboter en waardevolle jojoba-olie wordt vooral aanbevolen voor de droge en zeer droge huid en de probleemhuid. De hoogwaardige crèmebasis en aanvullende actieve ingrediënten zoals panthenol, aloë vera en ureum voorzien de huid van onvoldoende vocht, zorgen voor een evenwichtige vochtbalans en ondersteunen het herstelvermogen van de huid. Provitamine A (bètacaroteen) kalmeert en beschermt de huid. Het bevat het co-enzym Q10 en veel verzadigde vetzuren, heeft een sterk lipidenaanvullend, kalmerend en balancerend effect, verkwikkend en hydraterend.

Teunisbloemolie

Teunisbloemolie is een van de meest waardevolle oliën ter wereld. Het heeft een hydraterende en sterk hydraterende werking. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering, is celactiverend, verkwikkend en hydraterend. Vanwege het hoge gehalte aan gamma-linoleenzuur en vitamine E wordt het vooral aanbevolen bij een droge en gevoelige huid, huidirritaties en -irritaties en neurodermitis.

Rozenblaadjes

Een sensueel geurende rozenblaadjesverpakking is hydraterend, balancerend, stemmingsverhogend en lipidenaanvullend. De gekookte rozenblaadjes verbeteren de microcirculatie en gaan celveroudering tegen, je huid ruikt verleidelijk naar rozen.

Cleopatra-pakket

Het mineraliserende en hydraterende schoonheidselixer met geitenmelk voedt en verstevigt je huid. Met deze behandeling worden alle penetratiezones van de huid bedekt. Dus elk deel van je lichaam wordt verzorgd.

Wil je graag een behandeling voor een softpakking reserveren? Kijk dan eens op de website https://www.dehuidspecialisten.nl De spa van de huidspecialisten zit aan de Luikerweg 74 te Valkenswaard

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.