Softpacking


Het Haslauer softpack-systeem

Het Haslauer softpack-systeem heeft zich met succes gevestigd op het gebied van balneologie en volledige lichaamsverzorging.

Belangrijkste voordelen:
• onbeperkte warmteboost
• perfecte positionering (gewichtloos liggen)
• Voordelen door het occlusie-effect (door de afgifte van zweet en warmte door de huid te blokkeren, wordt de introductie van de gewenste actieve ingrediënten sterk verbeterd)
Chardonnay afvallen bad
De teint wordt sterk verfijnd doordat de dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een fruitzuurbehandeling.

turfpakket

Het modderbad is een zeer oude en bijzonder effectieve warmtetherapie. De behandeling activeert de stofwisseling, bevordert de doorbloeding, maakt de spieren los en heeft een ontspannend effect. Ook bij gynaecologische klachten kan veenbehandeling helpen.

Schapenwol bad

Het schapenwolbad ondersteunt de energiecirculatie door zijn verwarmende werking en verhoogt de bloedcirculatie aan de oppervlakte. Zeer gunstig bij spanningen, tekenen van slijtage aan het bewegingsapparaat, reumatische aandoeningen en migraine. Daarnaast stimuleert het de stofwisseling en heeft het een ontgiftende werking.

Teunisbloemolie crème bad

Voor de droge en gevoelige huid gaat dit bad het verouderingsproces van de huid tegen. De sterke lipidenaanvulling activeert de cellen, stimuleert de huid en zorgt voor belangrijk vocht.

Rügen geneeskrachtig krijt

Deze toepassing wordt aanbevolen samen met een metabolisme stimulerend en ontstekingsremmend pakket. Helpt ook bij reumatische klachten en huidirritaties.

Thalassa Vita

Deze mineraalrijke behandeling heeft verstevigende, verstevigende, ontgiftende en zuurstofverrijkende effecten. Na slechts één applicatie voelt u duidelijk de intensieve versteviging van de huid. Vooral in Frankrijk wordt deze behandeling al tientallen jaren met succes toegepast tegen cellulitis.

Paardenkastanje kleipakket

Dit pakket is geschikt voor de behandeling van aderklachten zoals oedeem, krampen in de benen, jeuk, pijn en pijn in de benen. We raden aan om deze behandeling ook na een trauma of operatie te gebruiken.

Cleopatra bad

De natuurlijke ondersteuning van de lipidenlaag van de huid wekt een emulsie van geitenmelk, room, aloë vera-olie, macadamia-olie en calendula-olie op. Uw huid zal na het bad nog lang zacht en soepel aanvoelen.

Zuid-Tiroler hooibad

De bijzondere samenstelling van bloemen en grassen van het hooi van onbemeste Tiroolse alpenweiden bevat veel verschillende essentiële oliën. Het bad activeert de stofwisseling, maakt de spieren los en heeft een uitdrogende en ontgiftende werking.

In combinatie met een rug massage

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.