Thaise kruidenstempel massage

Thaise kruidenstempel massage Body is een relatief onbekende therapie, die vooral in Aziatische landen wordt toegepast. Het is een warmte-lichaamstherapie die beter is dan de veelgebruikte massagetherapie met hete stenen of de behandeling met hete lavaschelpen. Hoewel dit type therapie aanvankelijk gebruikelijk was in Thailand, krijgt het nu voet aan de grond op andere plaatsen in de wereld, waaronder Nederland. Het is daarom gebruikelijk om de meeste massagespa’s in Nederland te vinden die Thaise kruidenkompres Massagetherapie aanbieden. Zo wordt deze behandeling aangeboden bij de huidspecialisten in Valkenswaard. De meeste mensen weten echter nog heel weinig over dit soort therapie. Dit betekent dat de meeste voordelen nog niet volledig worden benut. Dus voordat u eraan denkt om deze behandeling te krijgen, is het belangrijk dat u begrijpt waar het allemaal om draait.

Dingen die u moet weten over Thaise kruidenstempel massage

Om te beginnen is de Thaise kruidenstempel massage een beetje anders dan andere soorten massages. Het gaat bijvoorbeeld om het gebruik van speciale kruiden uit Thailand. Deze kruiden creëren een speciale geur die de cliënt helpt te ontspannen en energie terug te krijgen. Bovendien combineren onze huidspecialisten deze kruiden met speciale oliën om het aroma zoeter te maken. Als deze kruiden een tijdje op je huid worden gecomprimeerd, zullen ze je zenuwen stimuleren en je lichaam helpen ontspannen. Na het wrijven moet de cliënt ongeveer 15 minuten ontspannen. Dit type massage biedt een aantal essentiële gezondheidsvoordelen. Het stimuleert bijvoorbeeld diepe ontspanning en verlicht stress in het lichaam. Het leven van vandaag gaat in een versneld tempo en de meeste mensen raken zichzelf oververmoeid. Dit veroorzaakt op zijn beurt ernstige spiervermoeidheid. De beste manier om met dit soort stress om te gaan, is door regelmatig te masseren.

Thaise kruidenstempel massage is ideaal bij vermoeidheid en spierpijn. Als je regelmatig spierpijn en pijnlijke gewrichtsbanden ervaart, zou je moeten overwegen om naar de huidspecialisten in Valkenswaard te gaan voor de Thaise kruidenstempel massage behandeling. Deze behandeling zal deze pijn onmiddellijk helpen verlichten. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen voor sportmannen en -vrouwen. Met deze procedure bent u volledig ontspannen en klaar voor een nieuwe vermoeiende dag op het werk. Andere aandoeningen die met dit proces kunnen worden aangepakt, zijn rugpijn, stijve spieren, artritis, migraine, chronische stress, depressie, angst en meer. Met de speciale mix van Thaise kruiden en oliën worden je lichaam en geest volledig ontspannen en versterkt. Deze blends hebben ook een manier om pijnlijke spieren te kalmeren en het lichaam van voldoende energie te voorzien.

Een ander belang van het gebruik van Thaise kruidenstempel massage -behandeling is het feit dat deze kruiden eigenschappen hebben, waarvan de meeste bekend staan als zeer ontstekingsremmend. Deze kruiden bevatten ook voldoende antiseptica en antioxidanten die het lichaam helpen om een breed scala aan gezondheidscomplicaties te bestrijden. Dus naast ontspannen, kun je je immuniteit versterken. Je lichaam zal bijvoorbeeld in staat zijn om te gaan met aandoeningen zoals verstuikingen, pijnlijke spieren, blessures en meer. De meeste van deze Thaise kruiden behandelen ook aandoeningen zoals astma, verkoudheid en bronchitis.

Zou je graag een Thaise kruidenstempel massage behandeling willen boeken bij de huidspecialisten in Valkenswaard, kan dit via https://www.dehuidspecialisten.nl u kunt ook bellen om een afspraak te maken.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.