wimper extensions Valkenswaard

Beproefd en getest: waar kun je wimperextensions krijgen in Valkenswaard
Als je een van de velen was die haar wimpers in lockdown miste, is de tijd eindelijk gekomen. Toen salons deze week weer open gingen, stonden wimperbehandelingen, inclusief extensions, eindelijk weer op het menu.

Er zijn verschillende opties beschikbaar met betrekking tot waar de wimpers van zijn gemaakt (nerts, zijde, kasjmier) en in welke vorm ze worden, maar een goede wimper specialist zou al deze selecties voor je moeten kunnen maken door de dikte van je haar (en dus het gewicht dat het kan dragen) en de vorm van je gezicht te analyseren.

Een ding dat u wel moet kiezen, is of u kiest voor een volledige set of een halve set. Een halve set bedekt hetzelfde gebied van de wimperlijn met slechts een kleiner aantal wimpers, waardoor een natuurlijker uiterlijk wordt bereikt. Als het de eerste keer is dat je wimperextensions krijgt en je twijfelt over de volheid of stijl van wimpers die het beste bij je passen, dan is een halve set een geweldige plek om te beginnen. Bovendien duurt het ongeveer een uur om een halve set aan te brengen, terwijl een volledige set 1,5-2 uur kan duren, wat behoorlijk lang is om in een stoel te zitten met je ogen dicht als je dat nog niet gewend bent.

Wat je ook kiest, het lijdt geen twijfel dat een set wimperextensions een geweldige manier is om je ogen te laten sprankelen en je gezicht over het algemeen een beetje een lift te geven. En met de juiste zorg kunnen ze drie tot zes weken meegaan, voordat ze uitvallen met je natuurlijke wimpers.

Vraag je je af waar je ze kunt laten doen? Het team van de huidspecialisten in Valkenswaard heeft vier van de beste wimper specialisten.

De locatie:

De salon van de huidspecialisten zitten aan de Luikerweg 74 in Valkenswaard. U zult oprecht verrast zijn door hoe subtiel de resultaten zijn. Zou je graag alvast een kijkje willen nemen op de website van de huidspecialisten https://www.dehuidspecialisten.nl

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.