Permanent ontharen

Laser haarvermindering in Valkenswaard

Met behulp van de meest geavanceerde lasertechnologie is deze behandeling gericht op het verminderen van ongewenste haargroei bij de meeste huidtypes. Hier bij de huidspecialisten gebruiken we 2 verschillende soorten lasers, de diode ice laser en IPL.

De Diode ice Lasersystemen zijn klinisch bewezen en staan ​​hoog aangeschreven voor het bieden van veiligheid, superieure resultaten en client tevredenheid. Met 2 verschillende leaserkoppen zijn we in staat om die hardnekkige ongewenste haren snel en comfortabel aan te pakken.

Wie is een ideale kandidaat voor haarvermindering met laserstralen?

We hebben allemaal ergens ongewenst haar op ons lichaam, dus vrijwel iedereen kan baat hebben bij laserbeharing bij de huidspecialisten.nl. Of je nu een vrouw bent die de verveling van het scheren van je benen of bikinilijn beu bent, of een man die van okselhaar of die armtrui af wil, het loont de moeite om het ongewenste haar permanent te verminderen.

De beste kandidaten voor haarvermindering met laser hebben een scherp contrast tussen de kleur van hun ongewenste haar en hun huidskleur. Hierdoor is het gemakkelijk om de lasergolflengte in te stellen op de haarkleur en deze te onderscheiden van het huidpigment. Mensen met lichtblond of grijs haar hebben minder melanine in hun haar, dus het is moeilijker om er met laserenergie op te richten. Bovendien moeten de laserpulsen korter zijn om de huid te beschermen.

 

Omdat we bij de huidspecialisten twee verschillende soorten lasers gebruiken voor haarvermindering, zijn deze problemen niet zozeer een probleem voor onze clienten.

Hoe wordt laserhaarreductie uitgevoerd?

De sleutel om te voorkomen dat haar groeit, is het haarzakje. Vernietig of schakel het haarzakje uit en het zal geen haar meer produceren. Dat is wat laserontharing doet.

Wanneer u naar onze prachtige praktijk komt voor laserhaarvermindering, beginnen we met een persoonlijk consult, voordat we starten met de behandeling.

Melanine is wat ons haar (en onze huid) zijn kleur geeft. Vervolgens sturen we korte pulsen van laserenergie naar het behandelingsgebied. De melanine absorbeert de laserlichtenergie en wordt omgezet in warmte. Deze warmte gaat door de haarschacht naar de haarzakjes, beschadigt of vernietigt de haarzakjes en voorkomt toekomstige haargroei.

Instructies voor en na de behandeling

Volg deze stappen voordat u uw laserhaarreductiebehandeling start:

 • Gedurende ten minste 3 weken onmiddellijk voorafgaand aan uw eerste behandeling, en gedurende de rest van uw behandelingspakket, mag u het haar dat u wilt verwijderen niet waxen, epileren, ontharingsmiddelen gebruiken, elektrolyse ondergaan of bleken.
 • Gelieve de ochtend van of de avond voor uw afspraak te scheren. Mannen moeten naar een afspraak komen met de dichtst mogelijke scheerbeurt.
 • Informeer gebruikers zo snel mogelijk voor uw behandeling als u antibiotica gebruikt.
 • Gebruik alstublieft geen producten die alfa- of bèta-hydroxylzuren, retinol of retin A bevatten gedurende ten minste 3-5 dagen voorafgaand aan uw behandelingen.
 • Het wordt aanbevolen dat clienten gedurende 2 weken voorafgaand aan de behandeling GEEN blootstelling aan de zon hebben (inclusief zonnebanken en zelfbruiners). Draag in de zon zonnebrandcrème die beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Als je het niet zeker weet, vraag het dan gerust aan een teamlid.
 • Als u in de zon bent geweest of in de afgelopen 2 weken heeft gebruind, bel dan 24 uur voor de behandeling naar de huidspecialisten om annuleringskosten te vermijden.
 • Als u een voorgeschiedenis heeft van herpes in het te behandelen gebied, raden we u ten zeerste aan om een ​​voorgeschreven antiviraal medicijn te nemen om het risico op een uitbraak na de behandeling te verkleinen.
 • Probeer in de dagen voorafgaand aan uw behandeling goed gehydrateerd te blijven, aangezien een gehydrateerde huid meer lichtenergie kan verdragen, waardoor uw behandelingen veiliger maar ook effectiever worden.Na uw laserbehandeling voor haarvermindering:
 • Uw huid ziet er misschien volkomen normaal uit, maar bij sommige mensen kan deze er rood uitzien en warm aanvoelen. Dit is normaal en zal de komende uren afnemen.U zou geen significant ongemak, hitte of pijn moeten voelen. Als je dat doet, plaats dan een koele doek of gel-ijspak op het gebied en blijf afkoelen tot het warmtegevoel afneemt.
 • U kunt een antihistaminecrème (d.w.z. hydrocortison 1%) gebruiken als er jeuk optreedt. Dit kan onmiddellijk optreden en kan tot 7 dagen duren.
 • Vermijd overmatige blootstelling aan de zon gedurende 2 weken na de behandeling. Gebruik een breedspectrum (UVA / UVB) zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van 30 of hoger gedurende de gehele behandeling.
 • Vermijd heet water gedurende 24 uur na de behandeling.
 • Vermijd de rest van de dag alle samentrekkende en irriterende stoffen (toners, glycolzuur, retinol, enz.).

Hoe succesvol is laserhaarreductie?

Zoals hierboven vermeld, kan elk van onze haren zich in een van de drie fasen van de haargroeicyclus bevinden: groei, overgang of rust. Helaas is laserenergie alleen effectief op haar in de groeifase omdat deze haren nog actief verankerd zijn in het haarzakje. Haar dat zich in de overgangs- of rustfase bevindt, wordt momenteel afgestoten, dus energie kan niet door de haarschacht naar de follikel stromen. Als je denkt aan het aantal ongewenste haartjes dat je wilt aanpakken, is het niet eenvoudig om elk ongewenst haar in de groeifase op te vangen.

Ten tweede kunnen beschadigde follikels soms opnieuw worden opgebouwd met hormonale veranderingen, en gedeeltelijk beschadigde follikels kunnen genezen en weer haar gaan groeien. Dus, hoeveel haar kun je permanent verwijderen? Het is van 85 tot 90 procent in de behandelingsgebieden. Dat is de reden waarom de FDA lasers heeft goedgekeurd voor wat het “laserhaarvermindering” noemt.

Zijn de resultaten van laserhaarvermindering permanent?

De vraag of een gericht haarzakje permanent wordt vernietigd en niet in staat is om in de toekomst haar te laten groeien, is typisch een van de mate van schade. Wanneer de laserlichtenergie op het ongewenste haar wordt afgegeven, absorbeert de melanine in de haarschacht de lichtenergie en wordt deze onmiddellijk omgezet in warmte. Deze warmte gaat door de haarschacht naar het haarzakje waar het wordt verankerd. Als het haar volledig verankerd is in de follikel en midden in de groeifase, zou de hitte de follikel moeten vernietigen of ernstig beschadigen. Dit zal voorkomen dat het in de toekomst haar laat groeien.

Is laserhaarreductie veilig?

Laserontharing is betrouwbaar, effectief en veilig gebleken. Lasers worden al bijna 30 jaar gebruikt voor laserontharing en het proces is uitgebreid getest voordat het commercieel verkrijgbaar werd. De meest voorkomende bijwerkingen na de behandeling zijn huidirritatie, zoals roodheid en lichte zwelling op de behandelingsplaatsen. Dit gaat meestal binnen een paar uur over.

Is laserhaarreductie pijnlijk?

Nee. Onze Cool Glide-laser een gepatenteerd koelontwerp dat het comfort verder verbetert. U kunt het gevoel verwachten van een klein elastiekje dat lichtjes tegen de huid wordt geklikt bij het afgeven van elke laserpuls. Dit wordt onmiddellijk gevolgd door een verkoelend gevoel.

Plan uw consultatie

Als u meer wilt weten over laserhaarvermindering, neem dan contact met ons op voor een advies of vul ons contactformulier hieronder in. We zullen uw behoeften en zorgen bespreken en bepalen wat u het beste kunt doen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.