Afslankbehandelingen & bodycontouren

lichaamsbehandelingen

Hier bij de huidspecialisten in Valkenswaard bieden we niet alleen deskundige behandelingen en producten voor uw huid, maar voor uw hele lichaam. Expertise, uitmuntendheid en ervaring vormen de kern van alles wat we doen.

Op zoek naar de nieuwste innovaties en de beste niet-chirurgische technologie die ook veilig zijn en geweldige resultaten opleveren, is iets waar we ons voor inzetten. Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel. We begrijpen dat iedereen anders is, dus werken we met u samen om het juiste behandelings- en thuiszorgprogramma op te stellen dat is afgestemd op uw behoeften en doelen.

cellulite

Volgens recente studies blijkt dat cellulite tussen 85 en 95 procent van de vrouwen treft. Hoewel het een veel voorkomende klacht is tussen vrouwen, zijn mannen niet vrijgesteld en kunnen ze het ook ontwikkelen.

Ongewenste sinaasappelhuid kan moeilijk te verwijderen zijn, maar met de de striort massage of meso anti cellulite behandelingen van de Huidspecialisten zien klanten een opmerkelijke vermindering van het uiterlijk van cellulite zonder downtime.

Gua Sha – Laat spanning los en verhoog de bloedcirculatie

GuaSha-massage is een effectieve behandeling die we regelmatig gebruiken in onze kliniek in Valkenswaard. Gua Shua is de naam van het instrument dat tijdens de behandeling wordt gebruikt. De term “Gua” betekent “schrapen”, “sha” is de term die wordt gebruikt om de roodheid te beschrijven die kan optreden na de uitgevoerde behandeling.

Het verhogen van ‘Sha’ bevordert de normale bloedsomloop en verwijdert congestie in de oppervlakteweefsels, dus de persoon die Gua Sha-therapie krijgt, zal onmiddellijke verlichting ervaren van pijn, stijfheid, koorts, koude rillingen en ook mentale stress (ter ontspanning).

De Huidspecialisten hebben een uitgebreid assortiment voor onze klanten. Van ontspanning tot probleemoplossend proberen wij onze klanten met een fijn gevoel de praktijk te laten verlaten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je bent van harte welkom voor een persoonlijk consult.