Bovenlip

Plasma behandeling voor rimpels rondom de lippen. Een plasma behandeling is een niet-invasieve behandeling die we gebruiken om weefsel over het hele gezicht en lichaam aan te spannen. Plasma Pen kan worden gebruikt om de huid rond de oogleden strakker te maken, kraaienpootjes aan te pakken en zelfs rimpels rond de navel te verbeteren! En belangrijker nog, de Plasma Pen kan worden gebruikt om de lip om te buigen of om te vormen en rokerslijntjes rondom de lippen te verwijderen.

Hoe werkt de behandeling

Een Plasma Pen levert een plasmastraal, ook wel geïoniseerd gas genoemd, aan het huidoppervlak. Deze energie zorgt voor een nauwkeurige behandeling die samentrekking van de omringende huid in alle richtingen veroorzaakt. Het gebruik van Plasma Pen om veel van deze precieze energiezones te creëren, zorgt voor een aanzienlijke samentrekking van de huid in het behandelingsgebied, wat zorgt voor een verbazingwekkende en mooie aanpassing van de nabijgelegen gezichtsstructuren. In het bovenste ooglid kan deze huidverstrakking het huidoverschot herstellen, dat anders een operatie zou vereisen om het overtollige huid te verwijderen, en deze operatie wordt een ooglidcorrectie genoemd. Bij gebruik rond de mond veroorzaakt de samentrekking van de huid een trekkracht op de rand van de lip, de vermiljoenrand. Deze trekkracht veroorzaakt een eversie of pruilen van de liprand en een aangename lipverbetering.

Specialisten voor de behandeling van rimpels rondom de mond

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Duur van de behandeling

30 tot 40 minuten

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: