Fronslijn

Plasma is een revolutionair, niet-invasief apparaat onder de naam plexr dat in 2014 in het VK werd gelanceerd. De plasmabehandeling voor de frons rimpel biedt nu een alternatieve benadering voor procedures die voorheen alleen mogelijk waren met chirurgische ingrepen. Met een plasmabehandeling is een chirurgische ingreep niet meer nodig.

Plasma oftwel Soft Surgery werkt met behulp van een klein doelgebied met een punt dat plasma vormt, met behulp van de natuurlijke gassen en elektrische ladingen in de lucht. Dit creëert een kleine elektrische boog die verschillende probleemgebieden precies kan behandelen, zonder ongewenste warmte naar de omringende huid te verspreiden. Plasma wordt al vele jaren gebruikt op het gebied van geneeskunde en esthetiek en is een zich snel ontwikkelend behandelgebied. We zijn erg verheugd om deze ongelooflijke behandeling aan onze klanten bij de Huidspecialisten te kunnen aanbieden. Plasma is niet-invasief, veilig en geschikt voor bijna alle huidtypes.

Wanneer het plasma op de huid wordt aangebracht, trekken de huidvezels samen en worden ze strakker, waardoor de huid gladder wordt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Vergelijkbaar met een kleine bliksemschicht, verdampt de behandeling de huidcellen in het beoogde gebied, waardoor een koolstofkorst achterblijft die na een paar dagen geneest, en de gepigmenteerde huid, littekenweefsel en andere onvolkomenheden worden verwijderd.

Omdat het Plasma-apparaat nooit de huid raakt, alleen de kleine plasmaboog, is het risico op infectie tijdens de behandeling aanzienlijk verminderd in vergelijking met chirurgische methoden. Het gebruik van plasma betekent ook dat het gebied tijdens de behandeling onmiddellijk wordt dichtgeschroeid, wat de cliëntveiligheid verder verbetert.

De resultaten van plasma zijn blijvend, maar indien gebruikt om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te behandelen, zal de huid na de behandeling normaal blijven verouderen. De resultaten zullen echter jaren aanhouden en kunnen worden herhaald om de voordelen tegen veroudering te behouden. Indien gebruikt voor de behandeling van  acnelittekens, skin-tags en tatoeageverwijdering, zijn de resultaten van de plasma-behandeling volledig permanent.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastpen. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een gratis consult.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: