kraaienpootjes

Wil je graag je kraaienpootjes laten behandelen. De rimpels, fijne lijntjes rondom de ogen? Met de plasmabehandeling is dit mogelijk.

Wat is een plasmabehandeling?

  • Een niet-invasief alternatief voor chirurgie.
  • rimpelvermindering zonder enige operatie
  • plasmabehandeling vult de kloof tussen injectables en chirurgie

De Plasma Methode staat ook wel bekend als Soft Surgery. Het is een bijzonder veilige en zeer effectieve behandelmethode waarmee diverse problemen die samenhangen met veroudering van de huid worden bestreden:

  • rimpels (bovenlip, kraaienpootjes),
  • hangende oogleden,
  • pigmentvlekken,
  • wratten,
  • ouderdomsvlekken,
  • littekens,
  • acnelittekens, etcetera.

Het biedt een alternatief voor talloze behandelingen die tot nu toe vooral in operatiekamers werden uitgevoerd. De behandelingen zijn volkomen veilig voor de klant. Dit is een enigszins agressieve behandelmethode die in vergelijking met andere methoden tot relatief weinig ongemak leidt.

Het beoogde effect is een vermindering van de ernst van rimpels en een stevigere, gelifte huid door verdamping van de buitenste laag van de huid.

Is Plasma Soft Surgery pijnlijk?

Licht ongemak kan worden ervaren tijdens een Plasma behandeling. Het is gebruikelijk dat cliënten hitte voelen,  dit is de oorzaak van het milde ongemak. Elk ongemak is meestal erg kort, het niveau van ongemak hangt meestal af van de instellingen die worden gebruikt, het gebied en de gevoeligheid van de huid van de klant.

Wat gebeurt er na mijn behandeling?

U kunt onmiddellijk na deze kraaienpootjes behandeling de activiteiten hervatten. Zwelling begint de volgende dag en piekt meestal op de tweede dag. De derde of vierde dag na de behandeling begint de zwelling meestal iets af te nemen en in de meeste gevallen is de zwelling op de vijfde dag helemaal verdwenen. Terwijl de zwelling begint af te nemen, beginnen zich korstjes te vormen. De korstjes vallen normaal gesproken vanzelf af op de zesde of zevende dag na de behandeling.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastpen. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Duur van de behandeling

De plasma behandeling van de kraaienpootjes duurt 20 tot 30 minuten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: