Neuslippenplooi

Niet-chirurgische behandeling van neus-lippenplooien 

Nasolabiale plooien en marionettenlijnen worden vaak “glimlachlijnen” of “lachlijnen” genoemd. Variaties in genen, natuurlijke afname van elastine en collageen, terugkerende gezichtsbewegingen en verlies van dichtheid in het gezicht dragen allemaal bij aan het verschijnen van deze lijnen en plooien.

Moderne cosmetische technieken bieden een selectie van niet-chirurgische behandelingen die alleen of in combinatie kunnen worden uitgevoerd om nasolabiale plooien en marionetlijnen te minimaliseren en meer invasieve medische interventies te voorkomen. Als u zich in de vroege stadia van veroudering bevindt en u last heeft van dergelijke lijnen, hoeft u zich niet te haasten met een operatie.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastpen. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wat zijn nasolabiale plooien en marionetlijnen?

De lijnen die van de neus naar de mond lopen, staan ​​​​bekend als nasolabiale plooien. Deze ontwikkelen zich naarmate de skelet- en vetstructuren van het gebied veranderen. Nasolabiale plooien kunnen zich ook vormen als gevolg van frequente gezichtsuitdrukkingen, verminderde collageenvorming en vetafbraak.

Zwaartekracht, spiervermoeidheid en de depressieve spieren aan de randen van je mond zijn drie hoofdelementen die bijdragen aan marionetplooien en lijnen. Elke dag heeft de zwaartekracht een impact op je gezicht. Je jukbeenderen en gezicht beginnen na verloop van tijd naar beneden en naar binnen te glijden. Hierdoor buigen je jukbeenderen voorover, wat resulteert in neus-lippenplooien en marionetlijnen.

Volumeverlies is de tweede meest voorkomende oorzaak van marionetlijnen en -plooien. Het kan het volume van de weke delen zijn, waarbij de vette huid lichter wordt, of het verlies van botvolume.

De aanhoudende activering van de spieren in je mondhoeken is de laatste factor die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van deze lijnen en plooien. Wanneer deze spier herhaaldelijk wordt gestimuleerd, geeft dit het uiterlijk van een droevig gezicht. Veel mensen gebruiken deze spier onbewust, waardoor hun mondranden naar beneden vallen.

Niet-chirurgische huidverstrakking

Het uiterlijk van neus-lippenplooien en marionetlijnen wordt ook beïnvloed door een hangende huid. Als gevolg hiervan kan onze specialist Hifu en/of fibroblastbehandelingen voorstellen om de huid rond uw wangen, mond en kaak zachtjes aan te spannen. In de afgelopen tijd zijn huidverstrakkingstechnieken in populariteit gegroeid als een niet-invasieve optie om huidverslapping aan te pakken en de huidkwaliteit te verbeteren.

Deze behandelingen verwarmen de huidlaag van de huid, stimuleren de vorming van collageen en voorkomen schade aan de buitenste laag, wat resulteert in een liftend en verstevigend effect. Niet-invasieve huidverstrakking kan een uitstekend alternatief zijn voor mensen van wie de lijnen en plooien nog steeds erg klein zijn, omdat het een laag risico heeft met weinig of geen herstel.

Zijn de resultaten blijvend?

De duurzaamheid van de resultaten van een behandeling wordt grotendeels bepaald door de leeftijd, het metabolisme, de lichaamsbeweging en de normale doorbloeding van het gezicht van de cliënt.  Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: