Onderlip

fibroblast/plasma behandeling soft surgery

De fibroblast/plasma behandeling is een fibroblastpen dat een lichtflits genereert waarmee we een mooie huidverstrakking kunnen creëren. De fibroblastpen werkt op basis van plasma, dit zijn geïoniseerde gasmoleculen. Dit betekent dat de moleculen geladen zijn en door bepaalde patronen te maken krimpt de bovenste laag van de huid. Ten tweede zorgt het voor collageenaanmaak in de diepere huidlagen, wat de huid sterker en jonger maakt. Het is de behandeling voor een verslapte huid rondom de ogen, kaak, nek, pigmentvlekken en liplijntjes. Met de fibroblastpen kunnen we ook hinderlijke steelwratjes verwijderen.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: