NIEUW! Cold plasma behandeling

De cold plasma behandeling is een revolutionaire procedure die wordt aangeboden door  de Huidspecialisten in Valkenswaard. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om effectief en veilig af te rekenen met acne en de daarbij behorende huidproblemen.

Wat houdt de cold plasma behandeling precies in?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technologie om een koude plasma energie op de huid aan te brengen. Deze energie dringt diep door in de huidlagen en heeft een krachtige antimicrobiële werking. Dit betekent dat het de groei van acne-veroorzakende bacteriën remt en ontstekingen vermindert.

Daarnaast stimuleert de cold plasma behandeling ook de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een verstevigde huid en een egalere teint. De behandeling werkt op verschillende niveaus en pakt zowel de symptomen als de oorzaken van acne aan, waardoor effectieve en langdurige verbeteringen worden bereikt.

Een ander voordeel van de cold plasma behandeling is dat het geschikt is voor alle huidtypen. Of je nu last hebt van milde acne of een ernstigere vorm van acne, deze behandeling kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften. Bovendien is de procedure non-invasief, wat betekent dat er geen sprake is van chirurgie of pijnlijke ingrepen.

 

Hoe lang duurt de behandeling

– intake cold plasma € 24
– 60 minuten € 87.-
– pakket cold plasma 4x 60 minuten € 299

Medische toepassingsgebieden:

  • Acne behandelingen
  • Chronische acne

 

Contra indicaties:

  • zwangerschap, borstvoeding
  •  chemotherapeutische behandelingen
  • bij personen met een pacemaker
  • Bij verdenking op kwaadaardige tumoren
  • Epilepsie

Nieuwe methode voor acne behandelingen

Cold PLASMA Therapy is een nieuwe methode voor de behandeling van acne. De resultaten en de herstelfase naar een gezonde huid zijn ongekend. Deze  innovatieve behandelingstherapie komt oorspronkelijk uit de medische wereld. ColdPLAMA kan direct op de huid worden gericht, zonder de huid direct aan te raken en maakt dus ook geen wondjes aan de huid. ColdPLASMA-behandelingen zijn volgens onderzoek doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerkingen.

Cold plasma behandeling bij de Huidspecialisten

De Huidspecialisten in Valkenswaard staat bekend om hun expertise en professionele aanpak. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde specialisten die zich volledig richten op het behalen van optimale resultaten. Bovendien wordt elke behandeling op maat gemaakt op basis van een grondige huidanalyse, zodat het beste behandelplan voor jouw huid kan worden bepaald.

Dus, als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor acne, overweeg dan zeker de cold plasma behandeling bij Instituut de Huidspecialisten in Valkenswaard. Ervaar de voordelen van deze geavanceerde technologie en geniet van een stralende en gezonde huid. Neem vandaag nog contact op met het instituut voor meer informatie en om een afspraak te maken.

YouTube video

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Reserveer een intakegesprek of begin direct met een gezichtsbehandeling, waarbij we graag jouw wensen bespreken.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: