NIEUW! Schoonheidsbehandeling op maat

Bereik het hoogst haalbare met je huid bij Beauty Kliniek De Huidspecialisten in Valkenswaard!

Waarom zou je huid alleen behandelen voor ontspanning, als je ook het maximale resultaat kunt behalen? Kies daarom voor onze huidverbeterende behandelingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we jouw wensen. Huidverbetering is maatwerk en vereist samenwerking!

Op maat gemaakte behandeling

Bij aanvang van de behandeling kijken we naar jouw persoonlijke wensen en de behoeften van jouw huid. Hierdoor kunnen we de behandeling volledig aanpassen naar jouw specifieke situatie. Bij deze behandeling heb je de mogelijkheid om de duur zelf te kiezen.
We combineren verschillende huidverbeterende technieken, zoals:
  • Bindweefselmassage (cupping & Guasha)
  • Fruitzuurpeeling
  • Intensieve peeling
  • Hydrafacial
  • Microneedling
  • Ibella Ice
Afhankelijk van jouw wensen, de conditie van je huid en de door jou gekozen behandelduur, stellen we een unieke huidverbeterende behandeling samen die jouw huid naar een hoger niveau tilt.
Je hebt de volgende opties om uit te kiezen:
– 30 minuten (één enkele behandeling, zoals een bindweefselmassage of fruitzuurpeeling)
– 60 minuten (een intensievere behandeling, zoals een intensieve peeling of hydrafacial)
– 90 minuten (combinatie van 2 of 3 behandelingen, zoals Hydrafacial & bindweefselmassage)

Intake 30 min €35

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Nieuw

Behandeling op maat 30 min €60

(Volledig afgestemd op jouw huidwens)

NIEUW

Behandeling op maat 60 min €100.-

(Volledig afgestemd op jouw huidwens)

NIEUW

Behandeling op maat 90 min €120.-

(Volledig afgestemd op jouw huidwens)

Haal het maximale uit je huid!

Om het hoogst haalbare resultaat te bereiken, is het belangrijk om de behandelingen nauwkeurig af te stemmen op jouw wensen. We bespreken dit uitgebreid tijdens een intakegesprek. Wil jij het maximale uit je huid halen?
Dan is het ook belangrijk dat je thuis aan de slag gaat. Net zoals je niet direct een sixpack krijgt na één keer sporten, vergt het verzorgen van je huid ook toewijding en consistentie.

Til je huid naar een hoger niveau

De producten van Klapp Cosmetics en Synergie Skin bevatten hoogwaardige werkstoffen. In combinatie met onze specifieke behandeltechnieken tillen we jouw huid naar een hoger niveau. Naarmate we ouder worden, vertraagt de celdeling, wat leidt tot ongewenste huidproblemen zoals pigmentverstoringen, droogtelijntjes, verslapte contouren en beginnende rimpels.
Bij huidverbetering geldt ook dat voorkomen beter is dan genezen. Heb je momenteel een gezonde, jeugdige huid en wil je deze behouden naarmate je ouder wordt? Aarzel dan niet en zorg dat je één stap voor bent op het verouderingsproces. Wij maken het niet alleen leuker, maar ook mooier!
Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Reserveer een intakegesprek of begin direct met een gezichtsbehandeling, waarbij we graag jouw wensen bespreken.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: