Skinbooster

Wat is een skinbooster.

Een injecteerbare huidremodelleringsbehandeling die een van de hoogste concentraties Hyaluronzuur  op de markt bevat, speciaal geformuleerd voor mensen wiens huid volume en elasticiteit mist.

Hoe werkt het?

Hyaluronzuur is hydrofiel, wat betekent dat het water uit je lichaam trekt en vasthoudt, dus een skinbooster fungeert als een hydrator in plaats van een filler. Dit maakt het ideaal voor mensen met een vermoeide, dof uitziende huid, die het transformeert in een stevige en lichtgevende huid. Dit effect vindt plaats binnen 3-5 dagen na de behandeling.

In de komende weken wordt de collageen- en elastineproductie gestimuleerd, waardoor een secundair effect van huidverstrakking ontstaat. Collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid nemen af vanaf de leeftijd van 30 jaar, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een zwakke huid. Een skinbooster verbetert de huidtint, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan helpen om stevigheid en elasticiteit te verhogen en een gezondere en zachter uitziende huid te bevorderen. Een skinbooster wordt meestal gebruikt voor gezichtsgebieden, maar kan ook worden gebruikt om de nek, het decolleté, armen, knieën en handen te verjongen.

Een skinbooster wordt net onder het huidoppervlak ingebracht met een dermashot gedurende 3 tot 4 sessies van 4 weken na elkaar. Na injectie verspreidt het zich snel onder de huid om de hydratatie te verbeteren, zonder massage of het risico om knobbeltjes of knobbeltjes achter te laten. Het laat de huid stralen, fijne lijntjes verdwijnen en je zult een gladdere, strakkere huid krijgen. Kuren van twee behandelingen kunnen om de zes maanden worden herhaald als dat nodig is om de resultaten te behouden.

Wil je graag meer informatie over een Een skinbooster behandeling? De Huidspecialisten in Valkenswaard staan je graag persoonlijk te woord met een gratis consult. Wij zitten 10 minuten van Eindhoven en Lommel af.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: