haarverbetering mesotherapie

“Ontdek de voordelen van mesotherapie voor haarverzorging en hoofdhuidverbetering  bij de Huidspecialisten. Onze geavanceerde behandeling is specifiek ontwikkeld om haaruitval te verminderen, de haargroei te stimuleren en de algehele hoofdhuidgezondheid te verbeteren.

Wat is haar mesotherapie

Haar Mesotherapie is een uitstekende behandeling bij haaruitval. Het remt haarverlies en herstelt de nieuwe haargroei, verbeterd de doorbloeding van de hoofdhuid. Door verschillende vitamine, peptide anti-oxidanten en hyaluron te gebruiken, verbeterd de hoofdhuid en stimuleer je de haargroei. Ook zijn er speciale serums voor haarverdikking en het afremmen van roos.

Hoe werkt haar mesotherapie

Haar mesotherapie stimuleert de inactieve fibroblasten, verbeterd de doorbloeding en zorgt dat de juiste peptiden de haarfollikels stimuleren. De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke behandelingen van 4 tot 6 keer zien we een toename van haargroei tot 30%.

Mesotherapie voor het haar werkt door middel van micro-injecties met speciale serums in de hoofdhuid. Deze serums bevatten een combinatie van vitaminen, mineralen en groeifactoren die diep in de haarzakjes doordringen. Hierdoor worden de haarzakjes gevoed en gestimuleerd, wat kan leiden tot dikker, sterker en gezonder haar.

Voor wie is de haar mesotherapie behandeling geschikt

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van haaruitval, dunner wordend haar of een verzwakte hoofdhuid. Mesotherapie kan ook helpen bij het verminderen van roos en het bevorderen van de haargroei na haartransplantaties.

Contra-indicaties

Hoewel mesotherapie voor het haar over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele contra-indicaties om rekening mee te houden. Mensen met een geschiedenis van allergische reacties, zwangere vrouwen en mensen met actieve hoofdhuidinfecties worden niet aanbevolen voor deze behandeling. Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een grondige medische evaluatie te ondergaan.

Nazorg

Na de behandeling is het raadzaam om enkele eenvoudige nazorgmaatregelen te volgen. Het vermijden van agressieve haarbehandelingen, regelmatig de hoofdhuid reinigen met milde shampoos en het vermijden van blootstelling aan krachtige zonnestralen kan helpen bij het behoud van optimale resultaten.

Kuurverband

Mesotherapie voor het haar geeft de beste resultaten wanneer het in kuurverband wordt uitgevoerd. Over het algemeen wordt een reeks behandelingen met tussenpozen van enkele weken aanbevolen om de haargroei te bevorderen en de algehele haarconditie te verbeteren. Uw specialist bij De Huidspecialisten zal een behandelplan op maat maken dat past bij uw specifieke behoeften en doelen.

Bij kliniek de Huidspecialisten in Valkenswaard zijn we toegewijd om u te helpen uw haar en hoofdhuid weer gezond en veerkrachtig te maken met de geweldige Haircare-mesotherapie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.”

Prijzen

Pluryal Hair: € 134

Haircare: € 154

Philart hair: €  174

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: