Micro haarpigmentatie

Zowel mannen als vrouwen met dun haar of weinig haar kunnen een verhoging van de dichtheid met micro haar pigmentatie overwegen. De haarpuntjes die in de huid worden gezet zorgen ervoor dat de huid minder zichtbaar zal zijn. Hierdoor zullen de bestaande haren voller. Door de hoofdhuid donkerder te maken met micro haarpigmentatie zal er minder contrast zijn tussen de haarkleur en de huidskleur. Hierdoor zal de reflectie van de hoofdhuid afnemen en de illusie ontstaan van een vollere haardos.

Shaven look

Microscalp pigmentatie ofwel Micro Haarpigmentatie (MHP) is een geweldige oplossing voor optische vermeerderen van haar. Er wordt een uitstraling van een geschoren look gecreëerd, in slechts 3 behandelingen. Ook kunnen littekens minder opvallend worden gemaakt.

Littekens camoufleren

Micro haar pigmentatie kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het camoufleert kaalheid en littekens en geeft een realistische illusie van echt haar. micro haar pigmentatie wekt de illusie van hele korte stoppeltjes, waaraan je eerst zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken.

Behandeling micro haar pigmentatie

Bij micro haarpigmentatie worden semi-permanente / biologische pigmenten gebruikt, dus de cliënt heeft altijd de keuze om zijn (of haar) haarlijn in de toekomst aan te passen of zelfs om de pigmenten gaandeweg op een geheel natuurlijke wijze weer te laten verdwijnen. Met een specifieke techniek worden hele korte haartjes op de hoofdhuid gepigmenteerd. Door deze combinatie geven ze de uitstraling van echt haar. Deze micro haarpigmentatie behandeling is niet pijnlijk of gevoelig en geeft direct een mooi resultaat.

Test behandeling: De micro haarpigmentatie test behandeling is enkel bedoeld voor diegenen die bang zijn voor allergische reacties en tijdens de intake voordat we aan de behandeling starten. Deze test geeft geen optisch resultaat. Mocht je na de testbehandeling een zone willen boeken, wordt de prijs in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling, wanneer je deze binnen een jaar ondergaat.

Sessies

Sessie 1 initiële behandeling
Sessie 2 extra dichtheid
Sessie 3 optimaliseren resultaat

Prijzen

per zone ( 2 behandelingen inbegrepen) €340
vanaf 4 zones ( 2 behandelingen inbegrepen) € 299

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: