Tattoo & pmu verwijderen

Voor wie is lasertattoo verwijderen bedoeld?

Als je spijt hebt van het nemen van een tattoo of pmu, of het nu van jaren geleden is of van een paar maanden, het goede nieuws is dat het niet langer permanent hoeft te zijn.

Wij zijn de beste laser huidspecialisten in Eindhoven, Valkenswaard en Lommel, dus u bent hier aan het juiste adres voor het verwijderen of vervagen van uw tattoo en permanent make-up. Door gebruik te maken van de veiligste, meest effectieve geavanceerde lasertechnologie voor het verwijderen van tattoos, zal uw tattoo of pmu in een mum van tijd een verre herinnering zijn.

Ervaring

Al onze huidspecialisten hebben minimaal 3 jaar ervaring in huid en laser, zodat ze u de beste tatoeage verwijderingsresultaten kunnen leveren. Zet vandaag nog je eerste stap en boek een gratis consult, het kost je alleen je tijd.

Hoe werkt het laseren van een tattoo

De behandeling voor het verwijderen van tattoos en pmu werkt door middel van krachtige lichtpulsen die precies op de tatoeage inkt op de huid worden aangebracht. Het breekt de inktmoleculen af. Het immuunsysteem van uw lichaam absorbeert de inkt. Vervolgens wordt de inkt op natuurlijke wijze afgevoerd.

Consult

Voordat we beginnen met een tattoo of pmu verwijderingsbehandeling bieden we een gratis consult bij de Huidspecialisten in Valkenswaard aan en patchtest aan om uw tattoo te beoordelen. We bespreken met u uw verwachtingen en doelen en stellen uw behandelplan op. De patchtest controleert of je geschikt bent voor het verwijderen van een tattoo.

Test

U kunt 48 uur later beginnen met uw eerste tattoo-verwijderingssessie. Na uw eerste sessie lijkt uw tattoo bedekt te zijn met een wit residu dat bekend staat als “frosting”. Het glazuur wordt geproduceerd door kleine gasbelletjes die naar het oppervlak stijgen, waardoor tatoeage inkten kunnen worden afgebroken. Uw huid krijgt dan een aantal weken de tijd om te genezen voor uw volgende afspraak.

Laat het laseren van een tattoo of pmu littekens over?

Tenzij u al een bestaand litteken heeft, door het zetten van de tattoo door de tatoeëerder of vatbaar bent voor littekens of keloïden, of uw nazorg niet volgt, zal het verwijderen van lasertattoos over het algemeen geen littekens veroorzaken.