Magnetisch Tattoos verwijderen

Wat is magnetische tatoeage verwijderen?

Magnetische tatoeageverwijdering is een wonderbehandeling die PMU en tatoeage-inkt verwijdert als alternatief voor het verwijderen van lasertatoeages, wat willekeurige schade aan het omliggende huidweefsel kan veroorzaken, of andere bliksemprocedures die brandwonden en/of littekens kunnen veroorzaken.

Het is een revolutionaire, niet-invasieve magnetische tatoeageverwijderingstechniek,. Het unieke ontwerp werkt op het huidoppervlak zonder de dermis te penetreren. Door gebruik te maken van de Magnetische cartridge 88 kan men pijn, littekens en risico’s in het algemeen vermijden.

Voordelen:

 • Niet-invasief
 • Geen risico’s op pigmentvlekken
 • Voor alle huidtypen
 • Je kunt om de 4 tot 6 weken behandeld worden
 • Verwijdert alle soorten pigmenten en inkten (ijzeroxiden, acryl,
  synthetische pigmenten, zelfs inkt)
 • Geen hoogalkalische oplossingen
 • Geen collageeninductie
 • Geen TCA (trichloorazijnzuur)
 • 100% geen risico op littekens of fibroses
 • Niet zuur (PH 8,5)
 • Geen zoutoplossing

Hoe werkt het?

De heen en weer beweging van de magnetische naalden 88RS® op de huid exfolieert diep het stratum corneum (de laag van de epidermis bestaande uit dode cellen) en verhoogt de temperatuur van het water in de huid. De magnetische naalden 88RS® werken op het huidoppervlak zonder erin te dringen, dankzij het ronde magnetische vierkante naaldconcept van Linda Paradis. De verhoging van de watertemperatuur in de huid zorgt voor een onzichtbare verdamping van het water in de huid, waardoor het tatoeageverwijderingsproduct in de dermis wordt geabsorbeerd, aangezien het tatoeageverwijderingsproduct voor 40% uit water bestaat. Zodra de E-DERMIS® Magnetic Ink Extractor-oplossing zich in de dermis bevindt, herkent het het ijzeroxide van de pigmentmoleculen, die zich ook in de dermis bevinden, waardoor het pigment uit de dermis komt. Het pigment komt door de temperatuurstijging uit de huid en naar het oppervlak zonder de huid te penetreren. De procedure is dus niet-invasief en volkomen veilig.

Hoeveel sessies zijn er nodig om een ​​tatoeage volledig te verwijderen?

Het aantal sessies is afhankelijk van de leeftijd en het huidtype van de persoon, het immuunsysteem van de persoon, de leeftijd en diepte van de tatoeage/pmu / microhaarpigmentatie of microblading, evenals het type pigment dat is gebruikt. Er zijn tatoeages die gemakkelijk met 1-3 sessies kunnen worden verwijderd, en andere soorten tatoeages kunnen tot 6 sessies of meer duren. Er is geen manier om te voorspellen hoeveel sessies iemand nodig heeft.

Kan iedereen deze service krijgen?

Ja, de procedure kan veilig worden uitgevoerd op elk type huid; Echter, net als bij de meeste schoonheidsprocedures, kan de Tattoo Remoov™ niet worden uitgevoerd bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, bij personen die chemo- of bestralingstherapie ondergaan, bij personen met een immuundeficiëntie en bij personen met gevorderde diabetes, tenzij uitdrukkelijke toestemming van hun arts is gegeven.

Nazorg

Onmiddellijk na de procedure kan de huid van het individu enigszins rood lijken, maar de roodheid verdwijnt kort daarna of binnen een dag. Er kan ook een lichte zwelling of ongemak optreden. De meeste mensen gaan echter naar buiten en gaan zonder onderbrekingen door met hun normale leven, als het nazorgprotocol goed wordt gevolgd . Zoals bij de meeste schoonheidsprocedures mag de persoon gedurende ten minste 7 dagen geen make-up op het behandelde gebied aanbrengen en mag hij niet bruinen of zwemmen.

Hoe lang moet ik wachten voordat de behandeling mag worden uitgevoerd?

Magnetische verwijdering van tattoos, pmu of microblading kan onmiddellijk worden uitgevoerd na het zetten van tattoos, pmu of microblading. De aanbevolen genezingstijd voor laser is 8 weken. Voor zoutoplossing en glycolzuur bedraagt ​​de termijn 6-8 weken weken, waarbij in de eerste 48 uur een plaatselijke noodoptie beschikbaar is terwijl de huid nog open is.

Hoe snel daarna kan ik vervangende permanente make-up krijgen?

Nieuwe vervangende permanente make-up kan slechts 4 tot 8 weken na de laatste verwijderingsbehandeling worden uitgevoerd, omdat het proces zachter voor de huid is in vergelijking met andere laser- en niet-laseralternatieven.

Werkt het op alle pigmentkleuren?

In tegenstelling tot laser is het effectief tegen alle kleurpigmenten. Hoewel alle lasers effectief zijn in het verwijderen van zwart, zijn ze individueel min of meer effectief tegen de specifieke kleuren van uw permanente make-up kleurpigmenten. E-Dermis Magnetische verwijdering is even effectief tegen alle kleuren, inclusief het notoir moeilijke geel en wit (titaandioxide), beide vaak gebruikt in de natuurlijke tinten van permanente make-up. Het is ook veilig en niet-giftig omdat de goede of slechte pigmenten via de epidermis worden geëxtraheerd, in plaats van opnieuw te worden geabsorbeerd door het lymfestelsel van het lichaam.

Is het pijnlijk ?

Het breekt, verbrandt of oververhit de huid niet, maar zal door de heen en weer gaande beweging resulteren in het afschilferen van de bovenste laag dode cellen van de opperhuid, zodat u zeker een ongemak zult voelen. Het komt echter lang niet in de buurt van de pijn die bij de alternatieven wordt ervaren en vereist als zodanig geen verdovende crème of een koelmechanisme om de pijn te verzachten.

Het exfoliëren van de laag dode cellen aan het oppervlak van de epidermis vergemakkelijkt verder de opname van de E-Dermis Removal-oplossing en de extractie van kleurpigmenten wanneer deze naar het huidoppervlak worden geduwd/getrokken.

Op het bovenste ooglid is de huid verreweg het dunste van het lichaam. Als gevolg hiervan zal het verwijderen van de eyeliner van het bovenste ooglid voor sommige klanten niet alleen een licht ongemak zijn, maar kunnen we helaas geen gebruik maken van een verdovende crème.

Moet ik mij zorgen maken over korstjes, blaren of beschadiging van de haarzakjes?

Het is zacht voor de huid, waardoor u niet het omslachtige korstvormingsproces van meer dan 14 dagen hoeft te doorlopen en geen blaren veroorzaakt. Het beschadigt ook de huid of het haar niet en zorgt ervoor dat u binnen 1 tot 2 maanden vervangende permanente make-up kunt krijgen.

Hoe snel kan ik het laten verwijderen?

Voor frisse permanente make-up, microhaar pigmentatie of microblading is één sessie vaak voldoende. Oudere permanente make-up waarbij pigmenten per ongeluk diep in de dermis zijn ingebracht, kunnen 3 tot 5 sessies nodig hebben. Uiteindelijk zijn de factoren die van invloed zijn op het aantal sessies dat nodig zal zijn:

  • Huidtype en dikte
  • Pigmenten of tatoeage-inktkwaliteit
  • Hoeveelheid pigmenten of tatoeage-inkt
  • Pigmenten of inktdiepte in de huid
  • Huidfenotype (hoe de huid reageert op UV/zon)
  • Leeftijd van de permanente make-up
  • Omdat het proces zachter is voor de huid kan het proces iedere 2 tot 4 weken herhaald worden.

Hoe boek ik?

Vanwege de aard van deze service vragen wij u een foto van uw pmu of tatoeage bij uw toestemmingsformulier te voegen. Nadat we de foto’s hebben bekeken, bevestigen we uw geplande afspraak.

 

1-2 cm2 € 87
3-4 cm2 € 95
5-10 cm2 € 107
10-15 cm2 € 124
16-20 cm2 € 134
21-30 cm2 € 144
31-40 cm2 € 154
41-50 cm2  € 164
51-60 cm2 € 174
61-70 cm2 € 184
71-80 cm2 € 194
81-90 cm2 € 214
91-100 cm2 € 225

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: