Wimper & wenkbrauw behandelingen

Fan van vollere wimpers?

waar ga je naar toe voor wimperextensions in Valkenswaard, Eindhoven of Lommel.

Behandeling wimperextensions

Een behandeling wimperextensions worden bereikt door individuele wimpers op uw bestaande wimpers te lijmen om een ​​langere, weelderigere look te creëren.

Soorten wimperextensions

Er zijn verschillende opties beschikbaar met betrekking tot waar de wimpers van zijn gemaakt (nerts, zijde, kasjmier) en in welke vorm ze worden geplaatst, maar een goede wimperstyliste zou al deze selecties voor je moeten kunnen maken door de dikte van je haar (en dus het gewicht dat het kan dragen) en de vorm van je gezicht te analyseren.

Naturel of volume wimperextensions

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen of je voor naturel of va-va-voom gaat. Je kunt een volledige set of een halve set toepassen. Een halve set bedekt hetzelfde gebied van de wimperlijn met slechts een kleiner aantal wimpers, waardoor een natuurlijker uiterlijk wordt bereikt. Als het de eerste keer is dat je wimperextensies krijgt en je twijfelt over de volheid of stijl van wimpers die waarschijnlijk het beste bij je passen, dan is dit een geweldige plek om te beginnen. Bovendien duurt het aanbrengen van een halve set ongeveer een uur, terwijl een volledige set 1,5-2 uur kan duren, wat behoorlijk lang is om in een stoel te zitten met je ogen dicht als je dat nog niet gewend bent.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten

Wat je ook kiest, het lijdt geen twijfel dat een set wimperextensions een geweldige manier is om je ogen te laten sprankelen en je gezicht over het algemeen een beetje een lift te geven. En met de juiste zorg kunnen ze drie tot vijf weken meegaan voordat ze uitvallen met je natuurlijke wimpers.

De ervaring:

De wimperstylistes van de huidspecialisten in Valkenswaard, staan bekend om het leveren van ultranatuurlijk ogende resultaten. Wil je graag een wimperextension behandeling boeken, kan dit per mail of telefonisch.