Wimper & wenkbrauw behandelingen

Wenkbrauw & wimper behandelingen

Prachtig verzorgde wenkbrauwen kunnen de manier waarop u eruit ziet echt veranderen, waardoor uw botstructuur wordt geaccentueerd en uw beste eigenschappen naar voren komen. Het kan zelfs zijn dat u na een goede wenkbrauwvormgeving minder concealer nodig heeft

vormgeven en stylen van de wenkbrauwen

Het vormgeven en stylen van de wenkbrauwen kan uw gezicht totaal transformeren, maar weten waar u moet beginnen kan verwarrend zijn. Wij bieden gepersonaliseerde wenkbrauwbehandelingen in Valkenswaard, op maat gemaakt om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u vertrouwen in uw eigen huid te geven.

Wij bij de Huidspecialisten raden voor wenkbrauw shapen altijd het harsen van de wenkbrauwen en het epileren van de wenkbrauwen aan.

Wimperverbetering

Keratin Lash Lift is een wimperverbetering. Maar het is ook veel meer dan dat. Het staat voor vrouwelijkheid. Elke vrouw heeft het recht om zich op haar gemak te voelen bij wat de natuur haar heeft gegeven en om toegang te hebben tot de hulpmiddelen die hen helpen hun natuurlijke schoonheid te ‘liften’.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven en wimpers verven zijn onze voorkeursmethoden om uw wenkbrauwen en wimpers er op de meest natuurlijke manier voller uit te laten zien. Wanneer je wenkbrauwen je ogen perfect omlijsten, licht je hele gezicht op.

Wenkbrauwtinting

Hybrid Brows is de nieuwste langhoudende verf op de markt. Hoewel het vergelijkbaar is met wenkbrauwverf en henna, heeft het een unieke eigenschap. Hybrid Brows zorgt voor een expressieve, rijke afdruk op zowel de huid als de haren, waardoor de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. De ammonia-vrije hybridverf voorkomt uitdroging van de haren, waardoor het ook in combinatie met Brow Lamination kan worden gebruikt. Deze behandeling is ideaal voor wie twijfelt over Ombre Powder Brows, omdat het een voorproefje biedt van hoe de vorm en kleur er semi-permanent uit zullen zien.

Voordelen van Hybrid Brows:

  • Hooggepigmenteerd voor een expressief en rijk resultaat
  • Kleurt zowel de haartjes als de huid
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren
  • Geschikt voor personen met ongelijke wenkbrauwen en/ of gaten in de wenkbrauwen

Naast de hybrid brow behandeling geven wij ook henna brow behandelingen.

Boek vandaag nog uw Browspecialiste wenkbrauwtransformatie.

Fan van vollere wimpers?

waar ga je naar toe voor wimperextensions in Valkenswaard, Eindhoven of Lommel.

Behandeling wimperextensions

Een behandeling wimperextensions worden bereikt door individuele wimpers op uw bestaande wimpers te lijmen om een ​​langere, weelderigere look te creëren.

Soorten wimperextensions

Er zijn verschillende opties beschikbaar met betrekking tot waar de wimpers van zijn gemaakt (nerts, zijde, kasjmier) en in welke vorm ze worden geplaatst, maar een goede wimperstyliste zou al deze selecties voor je moeten kunnen maken door de dikte van je haar (en dus het gewicht dat het kan dragen) en de vorm van je gezicht te analyseren.

Naturel of volume wimperextensions

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen of je voor naturel of va-va-voom gaat. Je kunt een volledige set of een halve set toepassen. Een halve set bedekt hetzelfde gebied van de wimperlijn met slechts een kleiner aantal wimpers, waardoor een natuurlijker uiterlijk wordt bereikt. Als het de eerste keer is dat je wimperextensies krijgt en je twijfelt over de volheid of stijl van wimpers die waarschijnlijk het beste bij je passen, dan is dit een geweldige plek om te beginnen. Bovendien duurt het aanbrengen van een halve set ongeveer een uur, terwijl een volledige set 1,5-2 uur kan duren, wat behoorlijk lang is om in een stoel te zitten met je ogen dicht als je dat nog niet gewend bent.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten

Wat je ook kiest, het lijdt geen twijfel dat een set wimperextensions een geweldige manier is om je ogen te laten sprankelen en je gezicht over het algemeen een beetje een lift te geven. En met de juiste zorg kunnen ze drie tot vijf weken meegaan voordat ze uitvallen met je natuurlijke wimpers.

De ervaring:

De wimperstylistes van de huidspecialisten in Valkenswaard, staan bekend om het leveren van ultranatuurlijk ogende resultaten. Wil je graag een wimperextension behandeling boeken, kan dit per mail of telefonisch.