Browlift

Eyebrows speak louder than words. Zeker als ze helemaal perfect zijn

Wat is een browlift

“De brow lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes ‘getemd’ worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje ‘fluffy’ uit. De browlift wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, tweezen en stylen) van de wenkbrauwen. Elke behandeling wordt afgesloten met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

Voor wie is de wenkbrauw geschikt?

In principe is de behandeling voor iedereen geschikt, mits er genoeg haartjes zijn. Als er echt happen uit de wenkbrauw zijn of er heel weinig haartjes groeien, wordt het niet zo mooi. Wel kunnen we met een brow lift ook bij vrij dunne wenkbrauwen een hoop volume creëren.”

Hoelang heb ik resultaat?

Het resultaat blijft 1 tot 6 weken zichtbaar, maar het verschilt sterk per persoon – dit komt door de cyclus van de wenkbrauwharen.

Nazorg

  • Houd je wenkbrauwen de eerste 24 uur droog.
  • Wenkbrauwmake-up is niet nodig
  • Verder is het belangrijk het aanraken van je wenkbrauwen tot een minimum te beperken en de haartjes nooit tegen de richting in te kammen.
  • borstel je brows ‘s ochtends in de gewenste richting (eventueel met een verzorgend product.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: