Henna brows

Wil jij strakke en volle wenkbrauwen? Kies dan voor een Henna brow behandeling bij de Huidspecialisten in Valkenswaard!  Henna brows wordt ook wel tinten genoemd en het is een geweldige manier om de kleur en vorm van je wenkbrauwen te verbeteren. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, variërend van de tint middenblond tot zwart.

Er zijn twee soorten wenkbrauwverf:

 • Henna is een plantaardige kleurstof die lichte of grijze haren en de huid onder de wenkbrauwen donkerder maakt, zodat gebieden met weinig of geen haargroei minder opvallen.
 • Wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauwharen, dus niet de omliggende huid. Maak je geen zorgen als je niet zeker weet wat het beste voor je is; uw schoonheidsspecialiste zal u helpen bij het kiezen van de juiste tint en kleurstof voor u.

Wenkbrauwen verven is snel en gemakkelijk – het duurt slechts 10 tot 20 minuten! Als je hardnekkige grijze haren hebt of donkere wenkbrauwen wilt, kan de kleurstof een paar minuten langer blijven zitten. De henna brows blijft twee tot zes weken zitten, afhankelijk van de kleurstof die wordt gebruikt en uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. We raden aan om eerst je wenkbrauwen te laten epileren, voordat we met de Henna brow behandeling starten.

De kosten van een volledige behandeling is €40,50. Dit is inclusief het shapen (harsen) en epileren van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwen / Henna brows

Individuele selectie van vorm en contour. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard gebruiken wij de beste Henna verf, en zijn onze schoonheidsspecialisten toonaangevend in het kleuren van wenkbrauwen met het effect van powder brows.

Henna brows-voordelen:

 • De huid is niet beschadigd (zoals bij gewone pmu).
 • Door de verscheidenheid aan tinten van de kleurstof kunt u de juiste kleur kiezen of verschillende opties proberen.
 • Het heeft geen nadelige invloed op de huid.
 • Stimuleert de haargroei, verbetert hun structuur.
 • Gelijkmatig afgewassen op natuurlijke wijze.
 • Wenkbrauwen met henna zien er stijlvol en natuurlijk uit en vereisen geen extra gebruik van cosmetica. De kleurstof laat tijdens de slaap geen sporen achter op kleding en een kussen en heeft geen speciale zorg nodig.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe lang duurt blijven henna brows zichtbaar?

 • Gemiddeld blijft de kleur 3-4 weken verzadigd, afhankelijk van het huidtype, de anatomische kenmerken van het lichaam en andere factoren.

Heeft het verven van wenkbrauwen speciale zorg nodig?

Zijn er contra-indicaties voor henna brows?

 • De procedure kan niet worden uitgevoerd als henna een allergische reactie veroorzaakt. Om dit te doen, moet de schoonheidsspecialiste een test uitvoeren op een klein verborgen deel van de huid, om te bepalen of het materiaal irritatie, roodheid, jeuk veroorzaakt.
 • Heeft u littekens, abcessen, ontstekingen, verwondingen, krassen dan kunnen we de behandeling niet uitvoeren.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: