Hybrid brows

Ontdek de nieuwste trend bij de Huidspecialisten: Hybrid Brows

Hybrid Brows is de nieuwste langhoudende verf op de markt. Hoewel het vergelijkbaar is met wenkbrauwverf en henna, heeft het een unieke eigenschap. Hybrid Brows zorgt voor een expressieve, rijke afdruk op zowel de huid als de haren, waardoor de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. De ammonia-vrije hybridverf voorkomt uitdroging van de haren, waardoor het ook in combinatie met Brow Lamination kan worden gebruikt. Deze behandeling is ideaal voor wie twijfelt over Ombre Powder Brows, omdat het een voorproefje biedt van hoe de vorm en kleur er semi-permanent uit zullen zien.

Voordelen van Hybrid Brows:

 • Hooggepigmenteerd voor een expressief en rijk resultaat
 • Kleurt zowel de haartjes als de huid
 • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren
 • Geschikt voor personen met ongelijke wenkbrauwen en/ of gaten in de wenkbrauwen

Wat zijn Hybrid Brows?

Met Hybrid Brows worden zowel de huid als de wenkbrauwharen geverfd en gevormd. In tegenstelling tot Henna Brows blijft Hybrid Brows veel langer zichtbaar op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 6 weken zichtbaar. Het vervaagt dus niet, maar groeit langzaam uit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd, lijken de wenkbrauwen optisch veel voller.

Mensen die allergisch zijn voor Henna Brows kunnen ook kiezen voor Hybrid Brows. Het is ook een ideale behandeling voor wie twijfelt over Powder Brows, omdat het een vergelijkbaar resultaat biedt.

Hoe worden Hybrid Brows aangebracht?

Voorafgaand aan de behandeling reinigen we grondig de huid. Vervolgens bespreken we jouw wensen en adviseren we een vorm die past bij jouw gezicht. Nadat we een vorm hebben gekozen, brengen we de verf aan op de huid en haren door middel van een airbrush. Na het airbrushen worden eventuele overtollige haartjes verwijderd.

Wat is Hybrid airbrush brows?

Wat is Hybrid airbrush brow en hoe werkt het? Zoals je misschien wel uit het woord kunt afleiden, is een airbrush een ‘brush’ die op luchtdruk werkt. Hoewel ‘brush’ eigenlijk voor ‘kwast’ staat, is het niet echt een kwast; het is eerder een kleine verfspuit die een beetje doet denken aan een pen. Tijdens de brow airbrushing, gebruik je die verfspuit om een zeer dunne laag hybridverf op de huid en de haartjes aan te brengen. De voornaamste reden om Hybrid brows met een airbrush aan te brengen is, omdat je een prachtige eindresultaat kunt bereiken. Uit een airbrush komt namelijk een zeer dun, gelijkmatig laagje verf. Ook maakt deze techniek het mogelijk om twee of meer kleuren prachtig in elkaar te laten overlopen door te variëren met de dikte van de lagen. Als je dit met de hand zou doen, zou dat mengen al snel leiden tot vlekken en vies uitziende kleuren (tenzij je natuurlijk zeer goed bent). Een airbrush maakt dit makkelijker.

Hybrid Brows behandeling Prijs

Hybrid Dye € 27
Hybrid Brows | Shaping + Dye € 37
Brow Sculpt | Lamination + Hybrid Dye + Shaping € 69

 

Hoe lang duurt de behandeling?

Een Hybrid Brows behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de behandeling bespreken we eerst uitgebreid jouw wensen en geven we advies dat past bij jouw gezicht.

Hoe lang blijft het resultaat zitten?

Bij Hybrid Brows gebruiken we een verfsoort met henna-effect. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar op de haartjes en 10 dagen op de huid. Zo kun je ruime tijd genieten van je wenkbrauwen, zelfs in het zwembad en de sauna.

Waarbij mag de Hybrid Brows behandeling niet worden uitgevoerd?

Een contra-indicatie is een aandoening of bepaalde omstandigheden van de huid of het lichaam waarbij de Hybrid Brows behandeling niet mag worden uitgevoerd:

 • Bij zwangerschap/borstvoeding
 • Bij een geïrriteerde huid
 • Bij allergie voor henna of wenkbrauwverf
 • Semi-permanente make-up die nog niet volledig is hersteld
 • Tijdens chemotherapie en bestralingen
 • Bij weinig tot geen wenkbrauwharen wordt Hybrid Brows afgeraden

Onze specialisten:

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Waarom Hybrid Brows?

Hybrid Brows is ideaal voor wie allergisch is voor henna of twijfelt over een Powder Brows behandeling. Door het langdurige resultaat is het perfect voor vakanties, zwembaden en sauna’s. Je kunt genieten van mooie wenkbrauwen zonder dagelijks te hoeven bijtekenen. Ook als je moeite hebt met het vormgeven van je wenkbrauwen, is dit de ideale oplossing. Wil je langer genieten van mooie wenkbrauwen, dan is de Powder Brows behandeling wellicht iets voor jou.

Nazorg Hybrid Brows:

Hoe lang de verf op de huid blijft zitten, hangt af van je huidtype en levensstijl. Om zo lang mogelijk plezier van je wenkbrauwen te hebben, is het advies om de wenkbrauwen zo min mogelijk te reinigen, scrubben, nat te maken of producten op oliebasis te gebruiken.

24 uur na de behandeling:

 • De wenkbrauwen niet natmaken
 •  Geen zon(nestudio)/overmatige zon

Indien mogelijk vermijd zoveel mogelijk:

 • Sauna/zweten
 • Verzorgingsproducten op oliebasis
 •  Peeling/scrubs bij de wenkbrauwen
 • Het aanraken van de wenkbrauwen

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: