One by one nieuwe set

One by One wimpers

Bij de One by One-techniek worden de wimperextensions wimper voor wimper aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat en laat je wimpers geleidelijk uitvallen met je eigen wimpers. Iedereen heeft ongeveer 90 wimpers per oog en op bijna al die wimperhaartjes wordt een wimper geplaatst, wat als voordeel heeft dat je het niet snel ziet als er één uitvalt. Wimperextensions zijn extensions die worden bevestigd aan de natuurlijk wimper met behulp van speciale huidlijm. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krulsterktes. Ze kunnen je ogen groter laten lijken, en als ze goed zijn aangebracht kunnen ze tot zes weken blijven zitten.

Soorten wimperextensions

DE KLASSIEKE SET (Meest populair one by one)
Een one by one premium wimper wordt aangebracht op elk van uw natuurlijke wimpers. Ze voelen zacht aan, zijn licht voor je ogen en zien er perfect natuurlijk uit.

DE HYBRIDE SET (luxe draagbaarheid)
We gebruiken een perfecte 50/50 mix van onze Classic lashes en onze Volume fans. De Hybrid set combineert de klassieke en volume applicatie technieken. Het resultaat is een vollere, luchtiger en meer getextureerde look.

DE VOLUME SET (Megavolume)
Meerdere lichtere, dunnere wimperextensions worden uitgewaaierd, verspringend en gestapeld op elke natuurlijke wimper, waardoor de technicus aanzienlijk volume kan toevoegen. De Volume-wimperset biedt klanten het hoogste niveau van dichtheid en dikte dat beschikbaar is voor maximale glamour.

Wat voor soort wimperextensions zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten wimperextensions. Ze verschillen in lengte en dikte, en niet alle wimperextensions zijn geschikt voor iedereen. We adviseren je altijd wat het mooiste en beste resultaat bij jou past.  Als het niet bij jouw wimperdikte en -lengte past, kunnen de wimpers op de lange termijn wel beschadigd worden. Zorg ervoor dat de extensions dan ook niet veel dikker en langer dan je eigen wimpers zijn. Onze huidspecialisten in Valkenswaard zullen je adviseren wat voor soort wimperextensions het beste voor jou zijn, en kiezen we samen het materiaal. Zo zijn er wimperextensions van synthetisch nertshaar of synthetisch zijde. Nerts is over het algemeen wat duurder, maar voelt ook zachter aan het ziet er natuurlijker uit.

Garantie

De Huidspecialisten geeft de cliënt vijf dagen garantie op de wimperextension behandeling en de producten.

Dit komt te vervallen indien:
• De cliënt andere producten gebruikt dan voorgeschreven door de Huidspecialisten
• De cliënt niet de adviezen heeft opgevolgd als voorgeschreven door de Huidspecialiste

De garantie op wimperextensions vervalt na vijf dagen, mocht u klachten hebben over uitval van de wimperextensions dient u deze binnen 3 dagen na de behandeling te melden en binnen 5 werkdagen te laten bijvullen. Wij beoordelen uw klacht en de geldigheid van de garantie wel op voorgeschreven adviezen en op eigen verzorging van de wimperextensions buiten de salon. Er geldt op deze behandeling géén restitutie.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: