Volume set

Wimperextensions zijn extensions die worden bevestigd aan de natuurlijk wimper met behulp van speciale huidlijm. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krulsterktes. Ze kunnen je ogen groter laten lijken, en als ze goed zijn aangebracht kunnen ze tot zes weken blijven zitten.

Soorten wimperextensions

DE KLASSIEKE SET (Meest populair)
Een one by one premium wimper wordt aangebracht op elk van uw natuurlijke wimpers. Ze voelen zacht aan, zijn licht voor je ogen en zien er perfect natuurlijk uit.

DE HYBRIDE SET (luxe draagbaarheid)
We gebruiken een perfecte 50/50 mix van onze Classic lashes en onze Volume fans. De Hybrid set combineert de klassieke en volume applicatie technieken. Het resultaat is een vollere, luchtiger en meer getextureerde look.

DE VOLUME SET (Megavolume)
Meerdere lichtere, dunnere wimperextensions worden uitgewaaierd, verspringend en gestapeld op elke natuurlijke wimper, waardoor de technicus aanzienlijk volume kan toevoegen. De Volume-wimperset biedt klanten het hoogste niveau van dichtheid en dikte dat beschikbaar is voor maximale glamour.

Wat voor soort wimperextensions zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten wimperextensions. Ze verschillen in lengte en dikte, en niet alle wimperextensions zijn geschikt voor iedereen. We adviseren je altijd wat het mooiste en beste resultaat bij jou past.  Als het niet bij jouw wimperdikte en -lengte past, kunnen de wimpers op de lange termijn wel beschadigd worden. Zorg ervoor dat de extensions dan ook niet veel dikker en langer dan je eigen wimpers zijn. Onze huidspecialisten in Valkenswaard zullen je adviseren wat voor soort wimperextensions het beste voor jou zijn, en kiezen we samen het materiaal. Zo zijn er wimperextensions van synthetisch nertshaar of synthetisch zijde. Nerts is over het algemeen wat duurder, maar voelt ook zachter aan het ziet er natuurlijker uit.

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: