Wenkbrauwen epileren

We schrijven ons succes niet alleen toe aan onze professionele expertise, maar ook aan het feit dat we onze klanten graag in de watten leggen en begrijpen! Veel van onze klanten zijn al vanaf het begin bij ons.

WENKBRAUWEN
We begrijpen de diversiteit aan wenkbrauwen. Geen twee mensen kunnen hetzelfde soort wenkbrauw hebben. Net zo divers als Nederland is, met multiculturele mensen die hier hun ruimte vinden, zo zijn wij dat ook!

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren wordt gebruikt om de wenkbrauwen vorm te geven en te ontwerpen, door overtollig en overmatige haargroei in dit gebied te verwijderen. De techniek van epileren is niet alleen voorbehouden aan wenkbrauwen, maar kan ook nuttig zijn bij het verwijderen van ongewenst haar dat de neiging heeft om op het gezicht te groeien, inclusief het gebied boven de lip en de kin.

Behandeling

Na het reinigen van de wenkbrauwen, bepalen we waar er haartjes weggehaald kunnen worden en waar de ‘knik’ in je wenkbrauw komt. Vaak zit die al een beetje in je wenkbrauw. Tot slot bepalen we waar de wenkbrauw zou moeten eindigen en starten we met de behandeling.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: