Wimpers verven

Wat houdt het verven van je wimpers precies in?

Denk aan het verven van wimpers als het bijwerken van je uitgroei. De verf zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers intenser en donkerder worden en geven zo meer definitie aan het oog. De verf zelf is eveneens vergelijkbaar met wat je op je haar gebruikt, behalve dat het speciaal is ontwikkeld om helemaal veilig te zijn om rondom je ogen te gebruiken.

Het duurt ook maar maximaal 20 minuten om de juiste kleur voor je wimpers te bereiken, afhankelijk van de kleur waar je voor wil gaan. Het heeft bovendien als bijkomend voordeel dat je wimpers er direct dikker uitzien, zonder honderd lagen mascara te hoeven aanbrengen, wat altijd van die vervelende klontjes met zich meebrengt (geen fraaie look).

Hoe lang blijft de kleur zitten op je wimpers?

In tegenstelling tot mascara hoef je niet bang te zijn voor zo’n fraaie Hollandse regenbui en is de wimperverf lang houdbaar. Een gemiddelde wimperkleur blijft wel zo’n maand zitten voordat je weer met de verf aan de slag moet. Je wimpers zullen geleidelijk lichter en lichter worden. Niet omdat de kleurstof vervaagt, maar omdat de wimpers die waren bedekt met kleurstof langzaam zijn uitgevallen (zoals je wimpers van nature doen). Dat is wanneer het dan ook meteen tijd is voor een nieuwe behandeling.

Waar moet ik op letten voordat ik m’n wimpers laat verven?

Draag geen lenzen naar de behandeling – met het gevaar op irritatie – en wees de eerste 24 uur na het verven van je wimpers voorzichtig met water en make-up remover. Verder is het een heel snelle behandeling en kun je eigenlijk alles doen zoals normaal.

Is het slecht voor je wimpers?

Nee, helemaal niet. Laat je je wimpers echter constant verven, dan kunnen ze wat gaan uitdrogen. Gebruik dan regelmatig een wimperserum, dat je wimpers goed voedt en verzorgt.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: