Belangrijke update betreft onze behandelingen

Beste bezoekers,

Wij willen graag met u een belangrijke update delen over de behandelingen die wij in het verleden aangeboden hebben bij de huidspecialisten in Valkenswaard.

Verheldering

Sinds één jaar geleden hebben wij besloten om geen behandelingen meer te geven met de mesogun. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de aangepaste wetgeving omtrent deze behandelingen. Wij willen graag een verheldering geven met betrekking tot deze behandelingen die mogelijk niet duidelijk genoeg waren aangegeven op onze website.

Wij vinden het belangrijk om dit nogmaals te benadrukken dat onze prioriteit altijd ligt bij het waarborgen van de veiligheid en het voldoen aan alle geldende regelgevingen.

Hoogste kwaliteitseisen

We willen ervoor zorgen dat alle behandelingen die we aanbieden volledig in overeenstemming zijn met de wetgeving en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Beschikbare behandelingen

Als vervanging van de mesogun, hebben we ons aanbod van andere behandelingen uitgebreid om aan verschillende behoeften en wensen te voldoen. Ons ervaren team van huidspecialisten staat klaar om u te adviseren over de beschikbare behandelingen en u te begeleiden naar een oplossing die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wij verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken veroorzaakt door onduidelijkheid op de website, maar we zijn ervan overtuigd dat we met ons uitgebreide aanbod aan kwalitatieve behandelingen nog steeds aan al uw wensen kunnen voldoen.

Vragen of advies

Voor eventuele vragen, advies of het plannen van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Het team van de huidspecialisten in Valkenswaard

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een intake bij ons inplannen?

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!