Carbon behandeling

De Carbon behandeling is de meest besproken gezichtsbehandeling in Valkenswaard. Carbon behandeling, ook wel bekend als ‘Hollywood gezichtsbehandeling’, zijn dé behandeling voor beroemdheden over de hele wereld. Zonder uitvaltijd produceert deze behandeling onmiddellijk een “wauw-factor”.

Een Carbon behandeling is een laserbehandeling met een carbon cremé masker en helpt de beschadigde huid jeugdiger te maken. Perfect als gezichtsbehandeling vóórdat je naar een speciaal evenement of feest gaat. De carbon behandeling kan worden toegediend als een enkele opfrisbehandeling, of voor mensen met een problematische huid in een reeks behandelingen. Of je nu een bruiloft hebt, een reünie of een ander groot evenement dat eraan komt, je zult direct merkbare resultaten krijgen. Aangepaste behandelplannen kunnen blijvende effecten hebben die een breed scala aan huidproblemen aanpakken:

 • Verkleint de poriegrootte
 • Vermindert rimpels
 • Vermindert grote poriën
 • Regelt de vette huid
 • Minimaliseert en controleert mee-eters
 • Vervaagt acne littekens
 • Fades Melasma (ook bekend als ‘Zwangerschapsmasker’)
 • Vervaagt pigmentatie / beschadiging door de zon

Wat gebeurt er tijdens een carbon behandeling?

Na het persoonlijke consult bij de huidspecialisten in Valkenswaard,  zullen een over het algemeen deze stappen volgen:

 1. De huid is grondig gereinigd.
 2. Een dunne laag Carbon cremé wordt over het gehele behandelgebied aangebracht.
 3. Zodra de cremé is opgedroogd en de deeltjes de kans hebben gehad om in de huid te trekken, gebruikt de technicus een Spectra ™ Q-Switched laser om de lotion te verdampen en de buitenste huidlagen op te warmen.
 4. U zult een verwarmend gevoel ervaren als de carbon cremé door de laser wordt opgenomen.
 5. Je zult meteen een meer jeugdige jij zien!

Hoe de huid te verzorgen na de carbon behandeling

 Naast uw gezichtsbehandeling met de carbon laser kunnen onze medewerkers aanbevelingen doen met betrekking tot huidverzorging, zodat uw thuis verzorging goed is afgestemd op de conditie van uw huid, uw levensstijl en het seizoen.

De Huidspecialisten in Valkenswaard heeft alleen producten die wetenschappelijk worden ondersteund en waarvan is bewezen dat ze werken.

De carbon behandeling in Valkenswaard is pijnloos en maakt uw huid gladder en stralender. In tegenstelling tot chemische peelings is er geen vertraagd afschilfering- of afstotingsproces. Profiteer van deze prachtige nieuwe technologie en bereik pijnloos zichtbare verbetering van uw huid. Plan vandaag nog een gratis consult voor de carbonbehandeling in Valkenswaard

Wat zijn de kosten van Carbon Laser behandeling

De kosten van een Carbon behandeling kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het feit of er nabehandelingen aan uw bezoek zijn toegevoegd (dit kan de toevoeging van verhelderende maskers en hydratatie-infusen zijn). Bovendien helpt een consult voorafgaand aan de behandeling ons te bepalen of uw huid voldoende resultaat toont met een enkele sessie of meerdere bezoeken nodig heeft om resultaten te bereiken – in dit geval hebben we Carbon Laser Facial-pakketten.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.