De gids voor Ombre-powder brows

Er is momenteel een enorme vraag naar natuurlijk ogende, volle en jeugdige wenkbrauwen. Powder brows blijven over de hele wereld populair worden. Permanent make up is tegenwoordig niet meer wat het was, met geavanceerde apparaten, opleiding en training die beschikbaar zijn, bereikt permanente make up powder brow behandeling nieuwe normen. Powder Brows is de trend. Zeg vaarwel tegen dunne wenkbrauwen en laat je wenkbrauwen er perfect uit zien met powder brows. Het goede nieuws is dat deze soft-shaded-techniek voor elke klant kan worden gebruikt! Deze techniek is geschikt voor elk huidtype, ongeacht de leeftijd.

Wenkbrauwen omkaderen het gezicht en zijn een belangrijke factor bij het uiten van emoties, hierdoor kan deze behandeling iemands uiterlijk drastisch veranderen. Mensen kiezen om verschillende redenen voor permanente make-up wenkbrauwen, sommigen zijn niet tevreden met hun natuurlijke wenkbrauwen, hebben geen mooi gedefinieerde vorm of vinden het moeilijk om ze zelf goed te krijgen. Anderen ervaren een gebrek aan wenkbrauwhaar vanwege gezondheidsproblemen en willen gewoon hun look terugkrijgen. We hebben ook klanten met van nature volle wenkbrauwen die klagen over kale plekken.

Ben je het zat om geld uit te geven aan wenkbrauwproducten? Heb je het gevoel dat het verven van wenkbrauwen snel vervaagt en henna geen langdurig resultaat geeft of misschien heb je een vette huid en werkt niets voor jou? We hebben goed nieuws – powder Brows werkt voor elk huidtype.

Permanente make-up moet altijd de natuurlijke schoonheid van de klant versterken. Het is belangrijk om de perfecte vorm, kleur en techniek voor de klant te vinden. Het kiezen van de juiste pigmentkleur voor wenkbrauwen is een integraal onderdeel van het resultaat van het proces. Permanente Make-up en Microblading specialisten volgen een speciale opleiding bij Huidspecialist Opleidingen over kleurentheorie die deskundig advies geeft over welke kleur het beste past.

Ombre Powder Brows is een zachte, pijnloze procedure waarbij poederpixels worden aangebracht. Deze airbrush-afwerkingstechniek geneest sneller dan microblading en herschept de normale make-uplook. Terwijl powder wenkbrauwen een meer “opgevulde” look hebben, zijn de voorkant en het bovenste deel van de wenkbrauwen transparant, na het genezingsproces zien de wenkbrauwen er veel zachter uit. U kunt de dichtheid van uw wenkbrauwen personaliseren, afhankelijk van uw individuele voorkeuren. Het uiteindelijke resultaat na genezing moet ultra-natuurlijk zijn, om zonder make-up comfortabel aan te voelen. Blonde klanten zijn bang dat het uiteindelijke effect van permanente make-up te donker is, dus de kleurkeuze moet zo natuurlijk mogelijk zijn wanneer deze is genezen.

Powder Brows is de nieuwe Microblading

Deze stylingtechniek zorgt voor een zachte, schaduwrijke wenkbrauwpotloodlook die definitie en diepte aan de wenkbrauwen geeft. Powder Brows worden gedaan met behulp van een permanente make-upmachine. Het Ombre-poeder is minder invasief dan Microblading-wenkbrauwen met een handgereedschap. De Microblading-techniek zorgt voor incisies die meer trauma aan de huid creëren. Microsneden brengen meer bloeding met zich mee dan de ombre-poederwenkbrauwprocedure. Met de poedertechniek is er geen bloed of minimale hoeveelheden op het huidoppervlak. Powder Brows zijn minder pijnlijk door de airbrush techniek, we brengen het pigment laag voor laag aan. Microblading brengt een hogere pijnsensatie met zich mee.

Wenkbrauwen op vlek

Met Ombre Powder brows creëren we geen sterk begin van de wenkbrauwen, de harde voorkant zal de aandacht op het middelste gedeelte van het gezicht concentreren. Als een cliënt klaagt over een ongelijke neus of scherpe gelaatstrekken, wordt deze beter zichtbaar. De wenkbrauwen moeten altijd zacht en delicaat zijn. Ons doel is om het gezicht in balans te brengen met permanente make-up.

Zijn Powder Brows een tatoeage

Powder Brows shading is een nieuwe techniek voor het stylen van wenkbrauwen die een kleine permanente make-upmachine gebruikt om puntjes pigment in de huid aan te brengen, waardoor een zachte wenkbrauwpotlood-look ontstaat. Powder Brows verschilt van traditionele tatoeages omdat de pigmentapplicatie niet zo diep is als bij een normale pigmentatie, maar meer op het huidoppervlak. Ombre-stijl betekent een poederachtige look met een vervaagde voorkant en een donkere staart van de wenkbrauw. We maken geen zichtbare lijnen en zorgen ervoor dat pigment niet oververzadigd is voor natuurlijke resultaten.

Zijn Powder Brows het waard

Powder Brows is de nummer 1 techniek over de hele wereld omdat het geweldig is voor alle huidtypes. Als je heel weinig tot geen wenkbrauwhaar hebt, vanwege te veel plukken en epileren, of als je gewoon moeite hebt met het vormen van je borstelige wenkbrauwen, dan zal de Ombre Brows-techniek je tijd besparen en helpen als gids bij het opvullen van je wenkbrauwen.

U kunt het uiterlijk van uw wenkbrauwen personaliseren, we kunnen dichtheid en pigmentverzadiging opbouwen. Maak ze lichter of donkerder, afhankelijk van uw voorkeuren. Zeker met de Ombre-techniek willen we niet dat het voorhoofd begint als een stevige massa. Het proces omvat het mengen van kleuren, de wenkbrauwen zijn gemaakt om er donkerder uit te zien bij de boog. Deze subtiele kleurovergang van voorkant naar de staart van de wenkbrauw voegt diepte toe en ziet er natuurlijk uit.

 • Voordelen van Ombre Powder Brows
 • Ideaal voor alle huidtypes, vereist minder bijwerkbeurten
 • Minder invasief dan Microblading
 • Minder pijn en bloeding
 • Ziet er nog steeds natuurlijk uit
 • Veegvast
 • Poeder wenkbrauwen voor en na

Voordat de Ombre Eyebrows-procedure wordt uitgevoerd, is een nauwkeurig wenkbrauwontwerp een must. De klant moet de voorgestelde vorm accepteren. Vooraf tekenen van wenkbrauwen moet nauwkeurig zijn met zichtbare randen. Tijdens de behandeling voelen klanten de vibratie van de machine, een Permanent Makeup master specialist rekt de huid uit om een gelijkmatige pigmenttoepassing te verzekeren en klanten comfortabel te houden. Vaak is het niet nodig om verdovende crème te gebruiken, tenzij de cliënt zich op een gegeven moment ongemakkelijk voelt. Na de procedure zien de wenkbrauwen er scherp en intens uit. De kleur moet 20-50% vervagen, er zijn veel factoren die de genezen resultaten kunnen beïnvloeden, zoals:

 • Machine
 • Techniek
 • Pigment
 • Huid
 • Nazorg
 • Gezondheid
 

Wat houdt de eerste behandeling in?

STAP 1. overleg

Elke behandeling begint met een consult om te bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling. Controleer de reactie met de procedure. De huidspecialisten in Valkenswaard legt uit wat wel en niet kan worden bereikt met permanente make-up.

STAP 2. wenkbrauwen in kaart brengen en vooraf tekenen

Het is goed om foto’s van wenkbrauwen mee te nemen die u mooi vindt en te laten zien hoe u ze gewoonlijk mooi vindt. Kunstenaars kunnen vragen stellen over uw natuurlijke wenkbrauwvorm als u ze bent kwijtgeraakt door te veel plukken of gezondheidsproblemen. De kunstenaar maakt een kader rond je wenkbrauwen en laat je het ontwerp zien. Zodra het meten en vormen van wenkbrauwen is geaccepteerd, is het tijd voor microschaduw.

STAP 3. verdoving en pigmentatie

Veel pigmentlagen bestaan uit een reeks van vele fijne puntjes die in concentratie variëren; dit zorgt voor een prachtig effect op gepoederde wenkbrauwen. Topische verdovende middelen kunnen worden toegepast om de service draaglijker te maken. Meestal is het ongemak erg klein.

Wat gebeurt er na de eerste sessie

In het begin ziet permanente make-up er veel donkerder uit, omdat de kleur in de buitenste huidlagen blijft, de kleur zachter wordt binnen een paar dagen na de behandeling als de bovenste huidlaag begint te exfoliëren. Het poederen van de wenkbrauwen is afhankelijk van uw nazorg en huidtype. Als het korstje eenmaal verdwenen is, zullen je wenkbrauwen veel lichter lijken. Onthoud dat u niet in uw wenkbrauwen moet peuteren, dit kan leiden tot infectie of pigmentverlies.

Hoe lang duurt het genezingsproces na de eerste keer bijwerken

De kleur van de wenkbrauwtatoegering vervaagt binnen een paar dagen na het genezingsproces naarmate de bovenste lagen van de opperhuid vervellen en wordt vervangen door epidermale cellen. Genezing van het huidoppervlak duurt 7-10 dagen, volledige genezing van de huid in diepere lagen duurt ongeveer 30 dagen.

Powder brows vervellen

Het vervellen van powder brows is een normale reactie van de huid op de ingreep, iedere cliënt reageert anders. Met de Powder Eyebrow-techniek is korstvorming meestal erg laag. Het hangt allemaal af van het huidtype van de klant en de diepte van de pigmentatie-implementatie. Elke huid neemt pigment anders op. Een goede nazorg helpt bij een vlotte genezing.

Waarom heb ik een tweede retouchesessie nodig?

Veel klanten zijn tevreden met de resultaten na de eerste sessie en denken dat ze niet hoeven te retoucheren, wat niet klopt. Tijdens de tweede touch-up-sessie zal de Permanent Makeup specialist zich concentreren op het analyseren van de genezen resultaten en aandacht besteden aan details. De tweede afscheiding concentreert zich op het perfectioneren van het werk, het opvullen van ontbrekende delen en het toevoegen van meer kleur, dit zal de resultaten verlengen en geweldige eindresultaten verzekeren.

Bijwerken concentreert zich op het verbeteren van:

 • kleur
 • dichtheid
 • vorm

Tijdens de perfectieprocedure vergelijken we beide wenkbrauwen, als de wenkbrauw anders of intenser is, concentreren we ons op de wenkbrauw die meer gecorrigeerd moet worden. Vaak is het te wijten aan de slaapgewoonten van de cliënt, sommige mensen slapen aan één kant en het resulteert in pigmentverlies.

Hoe lang blijven powder brows zichtbaar

Permanente make-up voor wenkbrauwen moet ongeveer 1,5-2 jaar op het gezicht blijven zitten, daarna zou het niet meer zo zichtbaar moeten zijn, de kleur zal uiteindelijk vervagen. Correctiewerk of kleurboost wordt na een jaar aanbevolen. We vernieuwen de vorm en kleur.

Powder brows wenkbrauwcorrectie

Als pigmentaties in de wenkbrauwen te koud genezen, kunnen we warmere kleuren toevoegen, onthoud dat natuurlijke wenkbrauwen grijziger zijn, we hebben geen van nature bruine wenkbrauwen. We blijven liever aan de koele kant. In het tegenovergestelde geval, als wenkbrauwen te warm genezen, kunnen we ze modificeren met koeler pigment.

Hoe u de juiste kleur kiest voor powder brows

Tijdens het consult is het belangrijk om naar de stijl, het haar en de make-up van de cliënt te kijken en hun huidskleur te beoordelen. Permanente make-upartiesten kunnen het voorhoofd met drie kleuren vergelijken om te zien hoe ze eruitzien op de huid van de klant en de juiste kleur selecteren voor de meest persoonlijke beautylook. Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen en voorkeuren van de klant.

De beste pigmentkleur voor powder brows

 

# 1. Kies een lichtere pigmentkleur

Kies altijd een lichtere pigmenttint, omdat het donker worden veel gemakkelijker is dan bliksem. Het is gemakkelijker om een bruin dat te licht is genezen donkerder te maken en gemakkelijker om een te koud genezen wenkbrauw op te warmen. Over het algemeen is het belangrijk om wenkbrauwpigmenten met een blauwe basis te vermijden. Als je nog geen wenkbrauwen hebt gehad, is het belangrijk om met lichtere kleuren te beginnen. Op deze manier wordt het geen schokkende ervaring en als je eenmaal gewend bent aan de nieuwe look, kun je een krachtigere look aanvragen.

# 2. Meng niet te veel tinten

Probeer niet te veel tinten te mengen. Het beoordelen van de pigmentbasis van een pigment kan moeilijk zijn als de fabrikant geen overeenkomstig informatieblad over de pigmentbasis verstrekt. De meeste fabrikanten verstrekken grafieken met pigmentrichtlijnen. Met het gebruik van deze modificatoren kunt u het aantal bruine pigmenten dat u in uw verzameling behoudt, aanzienlijk verminderen. Als u een koeler bruin wilt, voegt u een kleine hoeveelheid van de groene modificator toe aan een neutrale bruine kleur. Een warmer bruin zou betekenen dat er een modificator wordt toegevoegd die rood of oranje is.

# 3. Kies warmere kleuren

Kies warmere kleuren. Meestal is het gemakkelijker om de kleur te koelen dan warmer te maken. Je kunt de kleur afkoelen door wat groene of grijzige pigmenten toe te voegen. Meestal hebben de meeste merken kleurcorrectors in hun lijnen. Groene corrector of olijf om oranje, rood en oranje te neutraliseren tot warme blauwachtige wenkbrauwen. U hoeft niet per se twee browns te mengen om een andere brownie te maken in uw poging om aan de verwachtingen van uw klant te voldoen. Deze modificatoren zijn meestal pigmentkleuren die meer radicaal groen, rood of geel zijn.

# 4. Bepaal huidskleur en -type

Bij het kiezen van een kleur moeten we het type huid van de klant bepalen. Het is belangrijk om de cliënt in een van de drie huidtypes in te delen, dit zal helpen om te bepalen welke kleur te gebruiken. We hebben 3 huidtypes:

 • stoer
 • neutrale
 • warm

De belangrijkste informatie is om de basis of ondertoon van de pigmentkleur die we gebruiken te begrijpen, evenals de ondertoon van iemands huid. De basiskleurentheorie leert ons dat tegenstellingen op het kleurenwiel neutraliseren.

# 5 Meng geen verschillende pigmentmerken

We mengen geen pigmenten van verschillende merken. Het wordt niet aanbevolen om verschillende merkpigmenten te mengen, omdat elk merk zijn eigen unieke samenstelling van ingrediënten heeft.

Ombre Powder Brows Nazorg

Een goede nazorg speelt een belangrijke rol in het eindresultaat. Omdat dit een semi-semi-permanente tatoeage is, moet u het huidgenezingsproces begrijpen. Het gebied vrij houden van bacteriën is essentieel om een infectie te voorkomen. Er kan wat roodheid optreden, een lichte zwelling en het behandelde gebied kan een dunne korst hebben. Het genezingsproces verschilt van persoon tot persoon.

 • Maak je wenkbrauwen niet nat, maar houd ze droog
 • Vermijd sporten en zweten
 • Raak de korstjes niet aan en verwijder ze niet
 • Vermijd blootstelling aan de zon
 • Breng geen make-up aan rond wenkbrauwen
 • Vermijd gezichtsbehandelingen en agressieve producten
 • Gebruik een dun laagje nazorgcrème
 • Hoe zorg je voor powder brows

Naast je huidtype is de snelheid waarmee pigment vervaagt afhankelijk van de cosmetica die je gebruikt, je levensstijl en blootstelling aan de zon. Als je geen zonnebrandcrème gebruikt, zullen je wenkbrauwen sneller vervagen. Vergeet niet om agressieve producten en behandelingen rond uw wenkbrauwen te vermijden.

Zou je graag meer informatie willen of een behandeling in willen boeken staan de huidspecialisten in Valkenswaard u graag persoonlijk te woord.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.