De Huidspecialisten op SBS6

Het was een geweldige ervaring voor Instituut De Huidspecialisten om onze expertise te delen op nationale televisie bij SBS6. In drie afleveringen hebben we een kijkje achter de schermen gegeven en laten zien wat er allemaal komt kijken bij onze innovatieve trainingen.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering hebben we onze revolutionaire Cold Plasma behandeling gedemonstreerd. Met behulp van geavanceerde technologieën bieden wij een effectieve en verfrissende manier om de huid te verjongen en te verstrakken.

Tweede aflevering

In de tweede aflevering hebben we ons vakmanschap laten zien door het verwijderen van tatoeages. Onze deskundige technici tonen de nauwkeurigheid en professionaliteit waarmee wij met behulp van de nieuwste technieken ongewenste tatoeages veilig en effectief kunnen verwijderen.

Derde aflevering

Tot slot hebben we in de derde aflevering ons specialisme in het aftekenen van de wenkbrauwen vóór het starten van een PMU-behandeling belicht. Het perfect aftekenen van de wenkbrauwen is essentieel voor een geslaagde permanente make-up behandeling, en onze getalenteerde professionals hebben laten zien hoe zij dit tot in de perfectie uitvoeren.

Instituut De Huidspecialisten blijft zich inzetten voor het aanbieden van hoogwaardige trainingen en behandelingen, en we waren verheugd om deze met het grote publiek te kunnen delen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een persoonlijke consultatie of training, zodat ook u kunt profiteren van onze kennis en ervaring.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een intake bij ons inplannen?

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!