Endermologie Body Sculpting: wat u moet weten

De nieuwste en grootste innovatie op het gebied van bodysculpting-technologie is hier. LPG of endermologie is de beste manier om uw lichaam vorm te geven en de huid glad te maken. We weten allemaal hoe het voelt om te worstelen met een losse huid, cellulitis en hardnekkig lichaamsvet. Endermologie biedt u een manier om deze problemen te behandelen en uw algehele lichaamsbeeld te verbeteren.

De procedure is pijnloos en zal u helpen om binnen enkele minuten dichter bij het lichaam te komen waar u van gedroomd heeft. We weten zeker dat je meer wilt weten over deze geweldige, niet-invasieve lichaamsbehandeling. Hieronder hebben we antwoorden gegeven op enkele van de meest prangende vragen die u mogelijk heeft over ENDERMOLOGIE en wat het voor u kan doen.

Wat is endermologie body sculpting?

Het beoogde doel van de endermologie was om littekens te verminderen, de behandeling gebruikte een reeks van zuigen en rollen om littekenweefsel los te maken, maar een onverwacht neveneffect was het afnemende uiterlijk van cellulite. Dezelfde technologie wordt tegenwoordig gebruikt om vetcellen te stimuleren en glad te maken, rimpels te verminderen en bij te dragen aan de vermindering van cellulite.

Voor deze procedure krijgen klanten een lichaamskous om te dragen voordat de behandeling begint. De endermologie-apparatuur maakt gebruik van een combinatie van lichte zuigkracht en kleine lichaamsrollers die de vetcellen onder de huid breken. De zachte, rollende zuigkracht maakt het lichaam zowel slanker als gladder. Het is een pijnloze, niet-invasieve procedure die binnen 45 minuten tot een uur kan worden voltooid. Endermologie bodysculpting kan worden gebruikt voor het gezicht en de rest van het lichaam.

Welke beroemdheden hebben endermologie body sculpting gebruikt?

Een populaire, baanbrekende behandeling zou niet zo populair zijn zonder de hulp van een aantal bekende celebs. Beroemdheden die naar verluidt de revolutionaire behandeling hebben gebruikt, zijn Jennifer Lopez, Beyonce, Penelope Cruz, Kim Kardashian en vele anderen. In combinatie met een gezonde levensstijl kan endermologie je helpen om celeb-waardige resultaten voor je lichaam te krijgen.

Hoe lang duurt endermologie?

Elke behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Gewoonlijk moeten ENDERMOLOGIE-BEHANDELINGEN minstens 6 tot 10 keer worden voltooid om echte resultaten te geven. Het is echter belangrijk op te merken dat endermologie het lichaam niet volledig van vet zal ontdoen. Het moet worden gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en goede lichaamsbeweging. Dit heeft vooral invloed op het resultaat van uw behandeling en hoe lang de resultaten aanhouden.

Hoeveel kost endermologie?

Endermologiebehandelingen kunnen variëren van prijs. U kunt de prijzen terug vinden op onze website van de huidspecialisten in Valkenswaard: https://www.dehuidspecialisten.nl

Cellulite is een hardnekkige verzameling vetcellen die onder de huid door dringen en een bobbelig, uiterlijk creëren. Uit een onderzoek een endermologie onderzoek bleek dat de behandeling ten minste 67 procent van cellulite verzacht. ENDERMOLOGIE BEHANDELINGEN masseren diep in het lichaamsweefsel, waardoor de rollers die problematische vetcellen kunnen bereiken en gladstrijken. Dit vermindert het uiterlijk van cellulite en maakt uiteindelijk het lichaam en de huid glad.

Maakt endermologie de huid strakker?

Ja, endermologie verstevigt de huid. Endermologie-behandelingen geven diepe weefselmassages die de bloedsomloop verbeteren en lymfedrainage stimuleren, wat wallen verlicht, en het verbetert uiteindelijk het uiterlijk van een losse huid en heeft een algemeen contoureffect.

Werkt lipomassage door endermologie?

Ja, lipomassage gebruikt in principe dezelfde technologie als bij andere endermologiebehandelingen. Tijdens uw behandeling zult u diepe weefselstimulatie ervaren door de rollen van de endermologie-apparatuur en zachte zuigmanoeuvres. De procedure helpt de hardnekkige vetophopingen onder de huid te doorbreken en het uiterlijk van vet, rimpels of cellulite in een bepaald gebied te verminderen. Het is een pijnloze, niet-invasieve behandeling die in ongeveer 45 minuten kan worden voltooid. Doorgaans kunnen klanten binnen drie tot zes sessies resultaten beginnen te zien.

Vermindert liposuctie cellulite?

Liposuctie vermindert de hoeveelheid vet in een bepaald gebied, en het kan klanten de gewenste contour geven die ze zoeken in hun lichaam. Cellulite is in feite vetophopingen die in de huidzakken worden geduwd waardoor er kuiltjes ontstaan. Liposuctie verlost het lichaam niet volledig van cellulite, maar het kan helpen de hoeveelheid vet in het lichaam te verminderen. En wanneer het wordt gebruikt in combinatie met lichaamsbeweging, kan het na verloop van tijd het uiterlijk van cellulite verminderen.
Wist je dat lipomassage een MUST is na liposuctie?
Liposuctie is een geweldige procedure om het lichaam snel van ongewenst vet te ontdoen en u het lichaam te geven dat u wenst. De procedure kan cliënten echter een ongemakkelijke klonterigheid geven en snel na de behandeling opzwellen. Dit is meestal te wijten aan het vasthouden van vocht en de verharding van overgebleven vet van de procedure. Het wordt aanbevolen dat patiënten verschillende rondes van diepe weefselmassagetherapie proberen om dit probleem te verhelpen.
Omdat lipomassage een zachte massagebehandeling is, is het de perfecte remedie tegen zwelling en klonterigheid na een lipoplastiek. Zoals hierboven vermeld, is de behandeling geweldig voor lymfedrainage en het gladmaken van vetcellen die diep onder de huid vastzitten. Omdat dit een niet-invasieve, pijnloze massagebehandeling is, zou lipomassage een welkome verlichting moeten bieden voor de symptomen van post-lipochirurgie.

Of het nu gaat om cellulite, een losse huid of vochtretentie, endermologiebehandelingen kunnen enkele van uw meest hardnekkige lichaamsproblemen helpen verbeteren. Het is een van de snelste en meest pijnloze manieren om het gewenste lichaam te krijgen. Als u klaar bent om de geweldige effecten van een lichaamssculptuurbehandeling te ervaren, bel naar de huidspecialisten in Valkenswaard om een afspraak te maken.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.