Endermologie

Endermologie, de eerste door de CE goedgekeurde behandeling voor de vermindering van cellulitis, is een kenmerkende, niet-chirurgische service in onze praktijk de huidspecialisten in Valkenswaard. De techniek, die oorspronkelijk twee decennia geleden werd ontwikkeld, is het onderwerp geweest van uitgebreide klinische proeven en heeft het stempel van goedkeuring gekregen van verschillende gerenommeerde medische autoriteiten.

HOE WERKT ENDERMOLOGIE?

Endermologie is een gemechaniseerd apparaat dat gebruik maakt van twee gemotoriseerde rollen en gereguleerde afzuiging. Met behulp van het apparaat zal de huidspecialiste een symmetrische huidplooi creëren om diepe weefselmobilisatie te initiëren; dit resulteert in de vermindering van cellulite en mogelijk het daaropvolgende verlies van centimeters.

WIE IS EEN KANDIDAAT VOOR ENDERMOLOGIE?

Als uw dieet en lichaamsbeweging niet effectief zijn geweest in de strijd tegen cellulite, bent u mogelijk een goede kandidaat voor de behandeling. Bovendien kunnen de huidspecialisten u adviseren om Endermologie op te volgen als u onlangs liposuctie heeft ondergaan voor lichaamssculptuurdoeleinden (liposuctie is geen effectieve behandeling voor cellulite, omdat het zich richt op de diepere vetlagen).

Omgekeerd behandelt Endermologie de onderhuidse laag van de huid nabij het oppervlak die typisch verantwoordelijk is voor de aanwezigheid van cellulite – het gebied dat de meeste andere behandelingen niet aanpakken. Vaak pakt de behandeling ook effectief klevende littekens op de huid aan (zoals het oorspronkelijke doel was).

Wilt u graag meer weten over de endermologie behandeling, neem dan contact op met de huidspecialisten in Valkenswaard.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.