Haar pigmentatie behandeling

haar pimentatie (MHP) is een innovatieve, niet-chirurgische oplossing voor haarverlies, uitgevoerd in Kliniek in Valkenswaard.

MHP-behandeling verbetert de visuele dichtheid voor mensen met weinig tot geen haar, en kan ook een verdikkend effect creëren voor langer haar door de hoofdhuid direct donkerder te maken, waardoor de contrastverhouding tussen uw haar en hoofdhuidtint wordt verminderd.

MHP staat voor Scalp Micro Pigmentation (of Micro Scalp Pigmentation), waarbij pigment van medische kwaliteit in de bovenste dermale laag van de huid wordt afgezet.
In onze MHP-kliniek in Valkenswaard gebruiken we purbeau gamma-gesteriliseerde pigmentatie-inkt, gecombineerd met een precisienaald om nauwkeurig kortgeschoren follikels in uw hoofdhuid te simuleren.

Micropigmentatiebehandelingen op de hoofdhuid worden uitgevoerd in 3-5 sessies in onze kliniek in Valkenswaard, meestal met een tussenpoos van 7-10 dagen om de kleur, toon en dichtheid te verkrijgen waarnaar u op zoek bent.

Onze zeer ervaren MHP-behandelingsspecialisten in Valkenswaard zal elk ontwerp zorgvuldig met u opmeten en goedkeuren voordat er pigment wordt aangebracht. U kunt bijvoorbeeld een zeer laag gedefinieerde haarlijn wensen, maar we adviseren vaak om te beginnen met een zachtere natuurlijke look, rekening houdend met uw gelaatstrekken en geschiktheid voor de leeftijd.

Cliënten die lijden aan auto-immuunziekten zoals alopecia littekens, alopecia areata of littekens van trauma en brandwonden kunnen ook baat hebben bij MHP-behandeling. MHP kan ook de visuele dichtheid van eerdere haartransplantatiechirurgie aanvullen of eventuele lelijke littekens verbergen.

Voordelen van MHP

  • Niet-chirurgisch alternatief voor haarherstellende chirurgie
  • Aanvullend voor eerdere haartransplantatie operaties
  • Hiermee kunt u trauma verbergen of littekens verbranden
  • Levensvatbare behandeling voor verschillende auto-immuunziekten van haarverlies
  • Eenvoudige nazorg en minimale hersteltijd


MHP bij de huidspecialisten in Valkenswaard

Neem vandaag nog contact op met onze kliniek in Valkenswaard om te zien of MHP-behandeling geschikt voor u is voor meer informatie over micropigmentatie van de hoofdhuid in Eindhoven. Wij bieden deskundig, onpartijdig advies waarop u kunt vertrouwen, afgestemd op uw individuele behoeften.

Alleen een getrainde Scalp Micro Pigmentatiespecialist kan beoordelen en adviseren wat de meest geschikte optie is. Wilt u graag meer informatie over de behandeling, staan de huidspecialisten u graag te woord.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.