Haarverwijdering met behulp van een ontharingslaser

Haarverwijdering met behulp van een ontharingslaser is de afgelopen jaren enorm populair geworden en blijkt de beste optie te zijn om snel en effectief van ongewenst haar af te komen.

Algemene informatie

Haarverwijdering met laser

Het verwijderen van haar met behulp van de Diode Ice Laser is een behandeling die de afgelopen jaren erg populair is geworden en blijkt de beste optie te zijn om snel en effectief van ongewenst haar af te komen. Met laserontharing door middel van de Diode Ice Laser hoef je na 8 tot 10 behandelingen nooit meer te scheren op de behandelde plekken.

De Diode ICE beschikt over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek, waardoor het mogelijk is om pijnloos haar te verwijderen op verschillende delen van het lichaam. Dankzij deze techniek, waarbij lagere energie in meerdere pulsen wordt afgeven, kan elk huidtype worden behandeld. De laser pakt het pigment en de eiwitten onder het haarzakje aan.

Bij De Huidspecialisten in Valkenswaard behandelen we ongewenste haargroei met behulp van de Diode Ice Laser; haarverwijdering is nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest. De Diode ICE is erkend als het beste ontharingsplatform op de markt. Wil je ook pijnloos van ongewenst haar af? Neem dan contact op met De Huidspecialisten in Valkenswaard en maak direct online een afspraak.

Haar weglaseren met de Diode Ice Laser

Wil je ook je haar laten verwijderen? De Huidspecialisten in Valkenswaard hebben de beste laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben uitgevoerd voor cliënten uit heel Nederland en België. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de cliënt en de kwaliteit van de behandeling.

Beste methode

In het verleden werd gebruik gemaakt van een IPL-apparaat om ongewenst haar te verwijderen, maar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat laserontharing met de Diode Ice Laser effectiever is dan een IPL-behandeling. Behandeling met deze laser zorgt ervoor dat de laser gemakkelijker bij dieper gelegen haarzakjes kan komen doordat deze techniek een sterkere lichtbundel afgeeft. Haarverwijdering met de Diode Ice Laser is dus de beste oplossing om snel van ongewenst haar af te komen!

Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek legt de specialist alles uit over laserontharing. Na afloop van het gesprek kun je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

Voorbereiding op laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is toegestaan, waxen en epileren dus niet.

De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en behandelt elke zone één voor één met de laser. Het laserapparaat wordt afgesteld op je huidtype en behandelstatus.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het belangrijk om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en je huid goed te verzorgen.

Tarieven voor laserontharing

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. We hebben de kosten van laserontharing overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij De Huidspecialisten in Valkenswaard.

 

Wil je meer informatie over een behandeling van ontharen? staan wij van  de Huidspecialisten in Valkenswaard je graag te woord

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een intake bij ons inplannen?

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!