Haarvrije huid is al lang begeerd in de samenleving, mogelijk vanwege de connotaties met netheid en hygiëne. Voor velen is het ook esthetisch aantrekkelijker. 

Dit verlangen naar een haarvrije huid is terug te voeren tot het oude Rome en de Egyptische tijd.

Sterker nog, Egypte en India waren de eerste landen die koperen scheermessen produceerden die door vrouwen werden gebruikt om haargroei tegen te gaan . De Romeinse vrouwen uit de hogere klasse van de zesde eeuw gebruikten pincetten, puimstenen en ontharingsmiddelen om de gewenste mate van haarloosheid te bereiken, terwijl de Egyptenaren uit Cleopatra’s tijd een suikermengsel gebruikten op een manier die vergelijkbaar is met harsen. Gelukkig zijn ontharingsmethoden sindsdien aanzienlijk geavanceerder geworden, waarbij het gebruik van laserontharing een steeds populairdere keuze is geworden. 

Waarom laserontharing de slimme aanpak is voor diegenen die een gladdere, haarvrije huid willen.

Zoals veel vrouwen heb ik een overvloed aan ontharingsmethoden onderzocht . Elke methode was tijdrovend en pijnlijk, met resultaten die hoogstens een paar weken aanhielden (wat waarschijnlijk het meest frustrerende van allemaal was!). 

Dit bracht me ertoe om laserontharing te proberen en ik overdrijf niet als ik zeg, het was levensveranderend! Ik heb mijn behandeling laten voltooien bij de Huidspecialisten. Ik heb deze beslissing genomen omdat de laserspecialiste hier heeft geïnvesteerd in de beste lasermachine die momenteel op de markt verkrijgbaar is: de Diode ICE laser . Deze machine is veilig te gebruiken op alle huidskleuren en heeft een reeks functies, waardoor hij aanzienlijk superieur is aan andere.  

Sinds ik mijn behandeling heb, word ik elke ochtend wakker met een fris en schoon gevoel; Ik kan in al mijn kleren glippen zonder me zorgen te maken over haargroei. Ik weet dat mijn huid er op zijn best uitziet, sterker nog, laserontharing hielp ook om de toon van mijn huid te verbeteren. 

Wat maakt de Soprano Titanium zo bijzonder?

Lasergolflengten tellen!

De 3D-technologie van Soprano combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in de applicators. Dit richt zich op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarzakjes, wat leidt tot betere resultaten.

De eerste golflengte dringt diep door in de dermis (bij 1064nm) en doodt de bloedtoevoer naar de haarzakjes.

De tweede golflengte dringt de huid binnen op een gemiddelde diepte (808 nm) en werkt op de haarschacht. 

De derde golflengte werkt meer op oppervlakteniveau, ideaal voor het doden van lichter, fijner haar. 

Het gebruik van drie verschillende golflengten betekent dat verschillende haartypes kunnen worden behandeld, evenals verschillende haardieptes (groeicycli), waardoor betere, duurzamere resultaten worden verkregen. 

 

Hoe energie wordt geleverd:

Geleidelijke energieafgifte betekent dat het risico op verbranding of oververhitting van de huid zeer minimaal is in vergelijking met andere machines. Bij oudere machines worden hoge energieschoten in de huid gestuurd, wat leidt tot meer weefselbeschadiging rond de haarzakjes. 

De Diode ice laser maakt gebruik van bewegingstechnologie, waardoor de haarzakjes langzaam worden verwarmd en tegelijkertijd de huid koel blijft; weefselbeschadiging te verminderen en de behandeling zeer comfortabel te maken, beschrijven veel klanten de behandeling als een verwarmde massage!

handstukken:

De Diode ice laser heeft ook twee verschillende handstukken: groot, medium en klein, waardoor alle gebieden en contouren van het lichaam en gezicht effectief kunnen worden behandeld. Het venster op elk handstuk is groter dan bij andere machines, wat betekent dat een groter rooster kan worden afgedekt, wat resulteert in een 40% kortere behandeltijd. 

 

ICE Plus-technologie – een continu koelsysteem

De geavanceerde technologie van Diode ice laser koelt de huid tijdens de gehele behandeling continu af. Als de huid warm aanvoelt, kan de punt heel snel worden afgekoeld tot -3C, waardoor de huid direct verkoelend werkt. De koude saffierpunt minimaliseert elk risico op verbranding van de huid terwijl een constant effectief warmteniveau in de dermis behouden blijft. 

 

Wat gebeurt er tijdens mijn behandeling?

  1. U moet ten minste 24 uur voor uw behandelingsdatum langskomen voor een patch-test. Gedurende deze tijd zal de schoonheidsspecialiste een consult houden, eventuele vragen beantwoorden en u adviseren over een behandelplan dat het beste bij u en uw budget past, 
  2. Op de dag van de behandeling zal de schoonheidsspecialiste u vragen om naar de afspraak te komen nadat u de behandelingszone(s) geschoren heeft (we raden u aan om 24 uur voor uw afspraak te scheren om ongemak te verminderen). Voordat de behandeling begint, ligt u comfortabel op de bank.
  3. De te behandelen gebieden worden gemarkeerd met een potlood, vervolgens wordt een waterige gel op de huid aangebracht en kan de behandeling beginnen.
  4. De schoonheidsspecialiste voert alle relevante informatie in de machine in, plaatst vervolgens het handstuk op de huid en glijdt gedurende een bepaalde tijd over het te behandelen gebied. 
  5. De behandeling mag niet pijnlijk zijn en de schoonheidsspecialiste zal tijdens de behandeling met u communiceren om ervoor te zorgen dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt. 
  6. Het gebied wordt schoongeveegd. 

Hier bij de Huidspecialiste kunnen we u een elite behandelingservaring bieden die u zal helpen een gladdere, haarvrije huid te krijgen waar u trots op kunt zijn. 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.