HIFU face lift behandeling

Gebieden van het gezicht, de hals en de borst kunnen bijzonder moeilijk zijn om aan te spannen en gezond collageen op te bouwen met behulp van traditionele methoden zoals dieet en lichaamsbeweging. Als gevolg hiervan kunnen cliënten van alle huidtypes en leeftijden in deze regio’s huidverslapping ervaren. In het verleden waren niet-chirurgische en chirurgische behandelingen met aanzienlijke uitvaltijd, zoals diepe peeling, laser verstrakking van het hele gezicht of zelfs chirurgische facelift en neklift, de enige effectieve oplossingen. Tegenwoordig kan een minimaal invasieve hifu facelift behandeling worden gegeven, waarbij een langdurige (gemiddeld twee jaar) en merkbare lift plaats vindt en versteviging zal bieden zonder de incisies, littekens en downtime die gepaard gaan met agressievere huid verstrakking procedures.

Wat is een hifu face lift behandeling?

 Hifu face lift behandeling is een zeer geavanceerde, niet-chirurgische oplossing voor het verbeteren van zacht weefsel die gebruikmaakt van ultrageluidenergie met hoge intensiteit (HIFU) om de huid in het behandelde gebied strakker en liftend te maken. De ultrasone technologie is ontworpen om de productie van collageen te stimuleren door een precieze laag van de dermis en omliggende weefsels te verwarmen. De behandeling is zeer nauwkeurig, wat leidt tot een beter gevormde en jeugdiger ogende huid op het gezicht, de kaaklijn, de kin, de nek en de borst.

Welke zones kunnen we  behandelen met de hifu?

Met een hifu facelift behandeling kunnen enkele van de moeilijkste gebieden worden behandeld.

Na een paar weken kunt u de eerste voordelen van de behandeling opmerken, met volledige effecten zichtbaar tussen ongeveer 90 dagen en 180 dagen. Gewoonlijk geeft één behandeling blijvende verbeteringen tot wel twee jaar. In gevallen die uitdagender zijn met betrekking tot de gewenste hoeveelheid lift, wilt u misschien behandelingssessies herhalen om meer dramatische effecten te bereiken in ongeveer 12 tot 20 weken. De huidspecialisten in Valkenswaard zullen het ideale aantal behandelingen bespreken om het beste het effect te creëren waarop u hoopt tijdens uw eerste bezoek.

Hoeveel kost een hifu facelift behandeling?

De prijs van een hifu face lift behandeling is afhankelijk van het aantal behandelde gebieden. De huidspecialisten zullen uw behandelplan volledig met u doorspreken en zullen de kosten voorafgaand aan het begin in detail met u afgestemd worden. We willen dat u goed geïnformeerd bent over uw keuzes, inclusief de kosten van de procedure en betalingsmogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om jou een resultaat te bezorgen waar jij blij van wordt en waar wij trots op zijn.

Klaar om meer te weten te komen over de hifu facelift behandeling? Neem contact op met onze huidspecialisten in Valkenswaard om een ​​consult in te plannen voor persoonlijke informatie over hoe deze niet-chirurgische huidverstrakking u kan helpen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.