HIFU VS. FIBROBLAST PLASMA LIFT

Wat is de meest effectieve huidverstrakking?
Naarmate u ouder wordt, produceren uw huidcellen minder collageen, wat leidt tot een slappe huid en rimpels. Het is meestal tussen de 35 en 40 jaar wanneer de hoeveelheid en kwaliteit van uw collageen begint af te nemen. Met zoveel revolutionaire technologieën die er zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke huidverstrakkingsmethode voor u de juiste is.

Hier bij de huidspecialisten in Valkenswaard bieden onze zeer bekwame huidspecialisten een verscheidenheid aan huidverstrakkingsoplossingen, zoals HIFU, Microneedling, laser behandelingen en Fibroblast Plasma Lift.

In dit artikel willen we dieper ingaan op twee behandelingen, zodat je beter begrijpt welke optie het beste bij jou past!

 

WAT IS HIFU?

HIFU therapie, ook wel ultrasound huidverstrakking genoemd, is een niet-chirurgische methode om uw huid strakker te maken. Het wordt sinds 2001 gebruikt om tekenen van veroudering te bestrijden. HIFU-therapie gebruikt ultrasound-energie om de diepe laag van uw huid, de dermis, te verwarmen. Deze warmte stimuleert de productie van collageen om tekenen van rimpels en slappe huid te helpen verminderen.

 

HOE WERKT HET?

HIFU-golven verwarmen de diepe laag van uw huid. Studies hebben aangetoond dat deze behandeling de productie van nieuw collageen en elastine bevordert en de celvernieuwing stimuleert, waardoor de huid steviger, dikker en jeugdiger wordt.

Downtime

HIFU-behandeling is niet-invasief, niet-chirurgisch en niet erg pijnlijk. Er is echt weinig tot geen downtime. De procedure zelf kan prikkelend. Het is ook een geleidelijk proces, dus hoewel u binnen een uur op kantoor en weer kunt zijn, heeft u gewoonlijk twee tot zes behandelingen nodig (afhankelijk van de grootte van het gebied dat u behandelt, met een tussenpoos van 3 maanden).

Wat zijn enkele van de voordelen van HIFU?

– het verminderen van rimpels en fijne lijntjes
– Gezicht contouren van het gezicht afslanken , verstrakken

 

welke gebieden het beste zijn voor HIFU?

de meest gewenste gebieden voor HIFU is het voorhoofd, kraaienpootjes, neuslippen plooien, wangen en nek

 

IS HET VEILIG? WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN?

Onderzoek heeft uitgewezen dat HIFU veilig is en effectief kan zijn bij het behandelen van milde of matige tekenen van veroudering. De procedure duurt normaal gesproken minder dan een uur en zou vrijwel pijnloos moeten zijn. Er zijn zeer weinig bijwerkingen aan deze procedure, maar dit kunnen zijn:

 • Roodheid
 • Tintelingen
 • Tijdelijke zwelling

  Een ander voordeel van het gebruik van HIFU om huidweefsel te verwarmen, in tegenstelling tot lasers (die lichtgolven met een hogere frequentie gebruiken), is dat de HIFU veilig kan doordringen tot een dieper niveau, waardoor de huidskleur en -structuur worden verbeterd en zelfs weefsels worden opgetild. Lasers werken grotendeels om het huidoppervlak te verbeteren. Bovendien kan HIFU veilig meer cliënten met verschillende huidskleuren behandelen zonder het risico te lopen blijvende verkleuring te riskeren.

 

WAT IS FIBROBLAST PLASMA LIFT?

Fibroblastbehandeling heeft veel verschillende titels: Fibroblast huidverstrakking, Fibroblast rimpel verwijderaar, Fibroblast Plasma Lift, Fibroblast moedervlek verwijderaar, om er maar een paar te noemen. Ze verwijzen allemaal naar dezelfde behandeling: het gebruik van een plasmapen om resultaten te produceren die eruitzien alsof ze door een chirurgische ingreep zijn bereikt.

 

HOE WERKT HET?

Fibroblast Plasma Lift richt zich op fibroblasten – collageen- en eiwitproducerende cellen in de dermis, de huidlaag net onder uw buitenste huidlaag. Fibroblasten spelen een belangrijke rol bij het helpen genezen van huidwonden en bij het verzorgen van de stevigheid van de huid.

De Fibroblast-plasmalift gebruikt een penachtig apparaat dat energie afgeeft

Hoewel de procedure enigszins kan variëren, afhankelijk van waar u de behandeling ondergaat, zijn de basisstappen meestal het reinigen van de huid en het aanbrengen van een verdovende crème, het behandelen van het aangewezen huidgebied met de plasmapen, waardoor kleine korstachtige stippen op de huid ontstaan. en tot slot, het aanbrengen van een verkoelende gel om het tintelende en branderige gevoel waar mogelijk te minimaliseren.

De procedure duurt gewoonlijk ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het behandelde gebied.
Als de procedure eenmaal is voltooid, kunt u verwachten dat de kleine puntjes na ongeveer 1 week overkomen en eraf vallen. Als uw huid de komende weken geneest, zou deze er strakker en steviger uit moeten zien. Sommige mensen zien de voordelen van één behandeling, terwijl anderen mogelijk drie behandelingen nodig hebben voordat ze het optimale resultaten hebben.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN FIBROBLAST PLASMA LIFT?

Fibroblast Plasma Lift is een niet-chirurgische behandeling die kan worden gebruikt voor de behandeling van acnelittekens, zonnevlekken en gerimpelde huid, inclusief de oogleden, nek, kaaklijn en boven de lippen

Cosmetisch specialisten kunnen ook plasma lift behandeling gebruiken als alternatief voor lip fillers om de lippen er voller uit te laten zien.

 • verbetering van de huidtextuur
 • bieden milde tot matige huidverstrakkingseffecten
 • resulteren in een zekere mate van verandering van de gezichtscontour van de huid

  WELKE GEBIEDEN ZIJN HET BESTE VOOR FIBROBLAST:
  Net als HIFU kan Fibroblast-huidverstrakking vrijwel overal op het lichaam worden uitgevoerd, zowel op grote als kleine gebieden. U kunt een volledige facelift krijgen, de ogen met een overhangend ooglid verwijderen enzovoort.

  IS HET VEILIG? WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN?
  Fibroblast huidverstrakking, mits correct uitgevoerd, is een van de beste niet-chirurgische huidbehandelingen in de schoonheidsindustrie en cosmetologie tot nu toe. De behandeling moet echter worden uitgevoerd door een gecertificeerde bekwame specialist, niet alleen om effectief te zijn, maar ook om veilig te zijn.

Je kan geen plasma fibroblast behandeling ondergaan:

 • borstvoeding
 • zwanger bent
 • een allergie voor plaatselijke verdoving hebt
 • een infectie op de plaats van behandeling

  De Plasma Pen die wordt gebruikt voor de behandeling moet worden vervaardigd door een gerenommeerde medische bedrijf, en het zal altijd worden geleverd met bijbehorend papierwerk en certificeringen. Als u een Fibroblast-behandeling overweegt, zorg er dan voor dat u een ervaren behandelaar, zoals de huidspecialisten in Valkenswaard.

  Welke behandeling past het beste bij jou?

Beide behandelingen leveren ongelooflijke resultaten op en zijn veilige, niet-invasieve procedures. Fibroblast is over het algemeen effectiever bij de ogen, maar vereist enige uitvaltijd. De meeste cliënten zullen echter merken dat één behandeling voldoende is voor zichtbare resultaten. HIFU daarentegen moet soms in drie behandelingen worden uitgevoerd en vereist jaarlijks onderhoud. Er is echter geen downtime – u kunt de effecten direct na de behandeling zien en 3 maanden nadien ziet u nog steeds verbetering.

Wij bespreken graag welke behandeling bij u past!. Als u klaar bent om uw gratis consult of afspraak te boeken, Staan de huidspecialisten u graag te woord. We helpen u graag om een stevigere, jeugdiger ogende huid te krijgen!

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.