HIFU

Hifu (uitgesproken als “high-foo”) is een niet-chirurgische methode om de huid van het gezicht en de hals op te tillen en strak te trekken met behulp van gerichte ultrasone klanktherapie met hoge intensiteit. De echografie richt zich op verschillende diepten van de huid en werkt om de verschillende huidlagen strakker te maken voor optimale resultaten.

Ultrasone technologie wordt gebruikt om onder het huidoppervlak door te dringen, ongeveer 3-4, 5 mm diep, en stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van collageengroei van het weefsel. Dit resulteert in het strakker worden van de weefsels van het behandelde gebied, waardoor een zichtbare lift ontstaat, zonder de downtime die gepaard gaat met een chirurgische facelift. HIFU concentreert ultrasone energie tot een punt onder de huid, wat resulteert in verwarming van de beoogde weefsels tot 50-60 ° C. Wanneer de weefsels worden opgewarmd, worden cellen geactiveerd en vindt er nieuwe collageen- en elastinevorming plaats. Hierdoor verbetert de huidelasticiteit en ontstaat er een liftend effect. HIFU richt zich op verschillende diepten van het lichaamsweefsel voor huidverstrakking, lift en contouren. Het richt zich op de bovenste dermis 1,5 mm diep, de onderste dermis 3 mm diep en vooral de SMAS-laag (Superficial Muscular Aponeurotic System) 4,5 mm diep.

De HIFU-technologie stimuleert de cellen om nieuw collageen te produceren, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. De opbouw van collageen kost tijd, daarom zijn optimale resultaten te zien tussen 2 maanden en 6 maanden na de behandeling.

HIFU is bedoeld voor personen met een slappe huid of voor iedereen die huidverstrakking wil bereiken. HIFU kan een milde tot matig slappe huid vernieuwen en de wenkbrauw optillen om het gebied rond de ogen te openen.

Hoe voelt HIFU aan?

De behandeling wordt minimaal gevoeld. De meeste cliënten omschrijven het gevoel tijdens de behandeling als een lichte trilling, tinteling of warmte.

Zijn er bijwerkingen?

De huid kan na uw HIFU-behandeling enigszins gevoelig aanvoelen en kan een tintelend of pulserend gevoel hebben.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 60+ minuten, afhankelijk van het beoogde gebied.

Is er downtime?

Het mooie van de HIFU-behandeling is dat er geen downtime is! Na de behandeling kunt u alle normale activiteiten hervatten.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met HIFU kunnen gezicht, hals en lichaam worden behandeld.

Hoe lang duurt het resultaat?

De lengte van de resultaten hangt echt af van elke client, aangezien de afbraak van collageen en het verouderingsproces iedereen anders en met verschillende snelheden beïnvloedt. Hoewel de behandeling elke 3 maanden kan worden uitgevoerd, hebben de meeste clienten slechts één of twee behandelingen vooraf nodig, mogelijk gevolgd door jaarlijkse bijwerkbehandelingen om het verouderingsproces bij te houden.

Wie is geen kandidaat?

De HIFU-behandeling is gecontra-indiceerd bij mensen met actieve of open laesies in het te behandelen gebied, met pacemakers of defibrillatoren, of bij mensen met metalen implantaten in het te behandelen gebied. Bovendien is de behandeling niet geëvalueerd bij cliënten die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.