Hoe kom je van striae af? 

Fibroblast plasma huidlift behandeling

De huidspecialisten in Valkenswaard krijgen heel vaak de vraag hoe kom ik van mijn striae af. Striae ontstaat wanneer onze huid te snel rekt als gevolg van zwangerschap, puberteit en snelle gewichtstoename, of scheurt bijvoorbeeld wanneer je op jonge leeftijd veel paardrijd. Striae komen veel voor bij zowel mannen als vrouwen en kunnen vrijwel overal in ons lichaam voorkomen, gewoonlijk op de buik, dijen, bovenarmen en billen. Sommige striae vervagen na verloop van tijd, maar verdwijnen niet volledig. Striae is niet gevaarlijk, maar u kunt om cosmetische redenen van striae af willen.

Fibroblast plasma huidlift

Fibroblast Plasma behandeling is niet alleen effectief om striae te verwijderen, maar ook om de huid strakker te maken. Het is een niet-invasieve cosmetische ingreep die wordt uitgevoerd om de textuur van onze huid te verjongen. Deze procedure kan overal in het lichaam worden uitgevoerd, bij De Huidspecialisten zijn we momenteel gefocust op het verminderen van “striae” voor zowel mannen als vrouwen.

Is een Fibroblast Plasma behandeling veilig?

Fibroblast Plasma behandeling om striae weg te halen is een veilige procedure vanwege het niet-invasieve karakter. Het mag alleen worden uitgevoerd door een volledig gecertificeerde deskundige zoals een “huidspecialist”. In vergelijking met plastische operaties heeft de Fibroblast Plasma behandeling een hersteltijd van maar 1 tot 2 weken en geen mogelijke complicaties.

Fibroblast plasma behandeling proces

Tijdens het Fibroblast Plasma behandeling wordt een plasmapen gebruikt om een elektrische boog op de huid te ontladen zonder de huid daadwerkelijk aan te raken. Het behandelde gebied begint te genezen in de vorm van stippen. Deze stippen vervagen geleidelijk in de loop van de tijd, wat resulteert in een zachte en gladde huid.

Resultaten

Na de eerste sessie kunt u de effecten van Fibroblast Plasma behandeling zichtbaar zien. Het kan meerdere keren worden uitgevoerd, afhankelijk van de ernst van uw probleem. Onze huidspecialisten bij De Huidspecialisten in Valkenswaard zal eerst het gebied bekijken en het aantal benodigde sessies bepalen.

Wilt u wat meer informatie over de fibroblast plasma behandeling staan onze huidspecialisten u graag te woord.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.