Huidverstrakking zonder operatie

Fibroblast is de enige cosmetische behandeling waarbij plasma wordt gebruikt om het volume van overtollige huid te verminderen. Laag risico, minimale uitvaltijd en goedkoper dan een operatie. Een Huidverstrakking zonder operatie

 

Fibroblast-behandeling staat bekend om zijn succes bij:

 • Ooglidcorrectie Huidverstrakking operatie
 • Minimaliseren van kraaienpootjes en fronslijnen
 • Buikverstrakking
 • Nek- en kaakverstrakking

De term ‘zachte chirurgie’ wordt gebruikt om de behandeling te beschrijven, omdat deze resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn met een operatie, zonder scalpel, hechtingen of verband en met minimale uitvaltijd. Een Huidverstrakking zonder operatie met een veel lager risico en tegen een meer betaalbare prijs dan een daadwerkelijke operatie.

 

Prijsstelling

Fibroblastbehandeling is zeker goedkoper dan cosmetische chirurgie en de prijzen van de behandeling zijn afhankelijk van het behandelde gebied.

 

Waar wordt het voor gebruikt?

Fibroblast is in staat om een ​​aantal onvolkomenheden te behandelen zonder dat de huid daadwerkelijk wordt doorgesneden. Het kan worden gebruikt voor:

 • Ooglidverstrakking, ook onder de ogen en overtollige huid van het bovenooglid.
 •  
 • Losse buikhuid na de zwangerschap aanspannen.
 • Lijntjes en rimpels rond de mond.
 • Kaken en nekverstrakking.

 

Hoe lang duurt het?

Omdat fibroblast meer is dan een simpele aanscherpingbehandeling (het huidvolume wordt feitelijk verminderd), zouden de effecten net zo lang moeten aanhouden als bij invasieve chirurgie. Zoals bij alle chirurgische en cosmetische ingrepen, zijn de effecten van fibroblasten niet volledig permanent, aangezien het verdere veroudering niet stopt, maar de positieve resultaten zouden jaren moeten duren, afhankelijk van het behandelde gebied. De positieve effecten van de behandeling zullen direct na de eerste behandeling merkbaar zijn, maar het uiteindelijke resultaat zal na 8 weken zichtbaar zijn. Voor sommigen kan een aanvullende behandeling na 12 weken nodig zijn voor maximale resultaten. Bovendien zijn er leefstijlfactoren die kunnen voorkomen dat het resultaat zo lang mogelijk aanhoudt, zoals roken, alcoholgebruik en langdurige blootstelling aan de zon.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het te behandelen gebied, de veerkrachtigheid van de huid, de gewenste mate van correctie en de reactie van het individu op de behandeling. Cliënten zien misschien onmiddellijk resultaten, maar de huid blijft verbeteren in de loop van de volgende 12 weken.

2-3 verdere behandelingen kunnen worden aanbevolen om de gewenste resultaten te krijgen.

 

Wat zijn de bijwerkingen en risico’s?

Van fibroblast huidverstrakking zonder operatie is aangetoond dat het een veilige behandeling is vanwege het niet-invasieve karakter ervan wanneer het wordt gedaan door de huidspecialist in Valkenswaard. Toch zal de meerderheid van de cliënten waarschijnlijk enkele kleine bijwerkingen ervaren in de 7-10 dagen na de behandeling.

Er zullen kleine koolstofkorstjes (kleine polkadots) in het behandelde gebied zijn die 7-10 dagen aanhouden voordat ze op natuurlijke wijze worden opgetild, waardoor een nieuwe roze huid eronder zichtbaar wordt. Zwelling van de ogen is te verwachten gedurende enkele dagen na een behandeling van het bovenooglid. Om meer ernstige bijwerkingen zoals hyperpigmentatie te voorkomen, dient u de aanbevelingen voor nazorg op te volgen de huidspecialisten u heeft gegeven.

 

Kan iedereen de fibroblastbehandeling krijgen?

U moet op het moment van de afspraak in goede gezondheid verkeren, zonder reeds bestaande gezondheidsproblemen. Als u tekenen van verkoudheid of griep vertoont, moet de behandeling opnieuw worden gepland.

 • Uw huid mag vóór de ingreep niet ontstoken zijn in het gebied dat we behandelen.
 • U mag niet vatbaar zijn voor keloïde littekens.
 • U mag geen diabetes, genezingsstoornissen of problemen met de lymfedrainage hebben.
 • U mag geen zonnebrand / zonnebrand hebben.
 • U mag geen voorgeschiedenis hebben van hyperpigmentatie / hypopigmentatie.
 • U mag geen herpes simplex vertonen (koortsblaasjes bij het werken in het lipgebied). Het wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen en 3 dagen voor de behandeling en 4 dagen na de behandeling met medicatie te beginnen.
 • U kunt de behandeling niet ondergaan als u een pacemaker draagt ​​vanwege de elektrische boogvorming.
 • U kunt de behandeling niet ondergaan als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Als u ooggebieden behandelt, moet u vóór de behandeling wimperextensions VERWIJDEREN.
 • Deze behandeling wordt alleen aanbevolen op Fitzpatrick Weegschalen 1-3. Behandeling met fibroblasten wordt niet aanbevolen voor mensen met een zeer donkere huid. Dit komt omdat er een hoger risico is op hyperpigmentatie (donkere vlekken) of hypopigmentatie (lichte vlekken) na de behandeling.

 

Wat gebeurt er op de dag van de behandeling?

Op de behandeldag wordt aanbevolen geen make-up op het te behandelen gebied te dragen. U kunt 60 minuten voor uw afspraak een arnica druppels nemen om te helpen bij zwelling en doorgaan met het innemen van arnica druppels gedurende 2-3 dagen na uw afspraak.

Een verdovend middel wordt aangebracht en tot 45 minuten laten inwerken. Wanneer het behandelingsgebied voldoende verdoofd is, begint de sessie met meerdere verbindingen van de fibroblasttip, dicht bij elkaar geplaatst. U kunt wat warmte voelen in het behandelingsgebied, wat oncomfortabel en licht irriterend kan zijn. De behandeltijd is afhankelijk van de grootte van het gebied.

Direct na de behandeling kan het gebied rood en licht gezwollen zijn met kleine koolstofkorstjes (vlekjes). U kunt een gevoel ervaren dat lijkt op een verbranding door de zon, dat waarschijnlijk een paar uur zal duren. De zwelling kan de komende uren toenemen, en nog meer wanneer de ogen worden behandeld, en kan 2-3 dagen aanhouden. De koolstofkorsten zullen binnen 5 tot 14 dagen verdwijnen, afhankelijk van het individu en het behandelde gebied. De resultaten verbeteren geleidelijk in de loop van de volgende 8-12 weken.

Na de behandeling krijgt u grondige nazorginstructies en een plasma id om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten ziet. In de 2 weken na de behandeling (of totdat het behandelde gebied volledig is genezen) moet het behandelde gebied volledig droog worden gehouden, zodra de koolstofkorstjes zijn genezen en eraf zijn gevallen, kan een make-up concealer worden gebruikt om eventuele roodheid te verdoezelen totdat deze volledig is genezen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.