Je donkere kringen rondom de ogen behandelen: Hoe werken de behandelingen bij Instituut de Huidspecialisten?

Donkere kringen: verschillende types en oorzaken

Voordat we ingaan op de behandelingen, is het belangrijk om te begrijpen welke verschillende soorten donkere kringen er zijn en wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn. Donkere kringen kunnen veroorzaakt worden door factoren zoals;

  • erfelijkheid,
  • vermoeidheid,
  • leeftijd,
  • bloedcirculatieproblemen,
  • pigmentatie en dunner wordende huid. We zullen deze factoren bespreken en de impact ervan op de donkere kringen uitleggen.

Behandelingen bij Instituut de Huidspecialisten

Instituut de Huidspecialisten biedt verschillende behandelingen aan om donkere kringen rondom de ogen te verminderen. We zullen drie van deze behandelingen in detail bespreken:

Hoe werkt carboxy therapie

Carboxytherapie is een baanbrekende behandeling die steeds populairder wordt in de cosmetische wereld, vooral rondom de ogen. Met behulp van  koolstofdioxidegasinjecties biedt carboxytherapie een veilige en effectieve oplossing voor diverse huidproblemen, zoals donkere kringen, fijne lijntjes en wallen.
 
 Carboxytherapie is gebaseerd op het principe van gecontroleerde koolstofdioxide-injecties in de huid. Deze injecties stimuleren de doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de behandelde gebieden, waardoor de huidcellen worden gerevitaliseerd. Het verhoogde zuurstofniveau bevordert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid voller, steviger en gladder wordt en tekenen van veroudering verminderen. Bovendien verbetert carboxytherapie de lymfedrainage, waardoor overtollig vocht en toxines worden afgevoerd, wat resulteert in een vermindering van wallen en donkere kringen.
 
Carboxytherapie is klinisch bewezen effectief in het aanpakken van verschillende oogproblemen. Veel cliënten ervaren een aanzienlijke vermindering van donkere kringen en wallen, waardoor de ogen er frisser en jeugdiger uitzien. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen zichtbaar verminderd, resulterend in een gladdere en stralendere huid. De resultaten van carboxytherapie zijn over het algemeen duurzaam en verbeteren naarmate de behandelingen vorderen.
 
Veiligheid en gemak: Een van de grootste voordelen van carboxytherapie is dat het een niet-chirurgische en niet-invasieve behandeling is. Het proces vereist minimale hersteltijd en het risico op bijwerkingen is zeer laag. Bovendien kan carboxytherapie worden aangepast aan de individuele behoeften van elke patiënt, waardoor het een veelzijdige en gepersonaliseerde oplossing is.
 

Philart Eyes

Philart Eyes is een revolutionaire behandeling die is ontwikkeld om donkere kringen en wallen rondom de ogen te verminderen. We zullen de wetenschap achter Philart Eyes bespreken en hoe het helpt bij het verjongen van de huid rondom de ogen.

“Ontdek de kracht van Philart Eyes en het baanbrekende ingrediënt polynucleotides voor een stralende huid rondom de ogen.

Polynucleotides, afgeleid van een natuurlijk DNA-extract, zijn een innovatieve formule die de huidveroudering tegengaat en herstel stimuleert.

Polynucleotides hebben bewezen effecten op de huid rondom de ogen. Ze helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen, terwijl ze tekenen van vermoeidheid en stress bestrijden. Door de collageenproductie te versterken, zorgt dit krachtige ingrediënt voor een gladdere en stevigere huidtextuur.

Dankzij de geavanceerde technologie van Philart Eyes met polynucleotides worden de natuurlijke herstelmechanismen van de huid geactiveerd, waardoor de huid elasticiteit en veerkracht behoudt. Bovendien biedt het bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.

Kies voor Philart Eyes met polynucleotides en omarm een jeugdige uitstraling rondom de ogen. Ervaar de indrukwekkende resultaten van dit geavanceerde huidverzorgingsproduct en geniet van een stralende, jonger uitziende huid.”

 

 Verschillende peelings

Instituut de Huidspecialisten biedt een reeks peelings aan die speciaal zijn samengesteld om donkere kringen te behandelen. We zullen de verschillende soorten peelings bespreken, hoe ze werken en wat het effect ervan is op de huid.

“Fruitzuurpeelings zijn revolutionaire huidverzorgingsbehandelingen die een scala aan voordelen bieden voor de huid rondom de ogen. Deze behandelingen maken gebruik van natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur of appelzuur, om de huid zachtjes te exfoliëren en te vernieuwen.

Een van de belangrijkste voordelen van fruitzuurpeelings voor de huid rondom de ogen is de doeltreffende aanpak van fijne lijntjes en rimpels. De milde exfoliërende werking verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Hierdoor kunnen fijne lijntjes vervagen en kunnen rimpels verminderen.

Daarnaast kunnen fruitzuurpeelings helpen bij het verminderen van donkere kringen rondom de ogen. Deze kringen ontstaan vaak door ophoping van pigment en gebrek aan circulatie. Door de exfoliërende werking van fruitzuren wordt de huid verhelderd, worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen gestimuleerd. Dit kan leiden tot een vermindering van donkere kringen en een egalere teint rondom de ogen.

De beste behandeling voor jouw type donkere kringen

Het is essentieel om te begrijpen dat niet alle donkere kringen hetzelfde zijn en dat een behandeling die voor iemand anders effectief was, mogelijk niet hetzelfde resultaat oplevert voor jou. We zullen verschillende soorten donkere kringen bespreken, zoals;

  1. vasculaire donkere kringen,
  2. pigmentatiedonkere kringen en
  3. structurele donkere kringen. Je zult meer inzicht krijgen in welke behandeling het beste bij jouw specifieke type donkere kringen past.

Donkere kringen rondom de ogen kunnen een negatieve invloed hebben op het uiterlijk en zelfvertrouwen. Gelukkig biedt Instituut de Huidspecialisten effectieve behandelingen aan, zoals carboxytherapie, Philart Eyes en verschillende peelings, om dit probleem aan te pakken. Deze behandelingen helpen de huid op te lichten, de bloedcirculatie te verbeteren en pigmentatie te verminderen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de beste behandeling afhangt van het specifieke type donkere kringen dat je hebt. 

Wil je meer informatie? staan wij van  de Huidspecialisten in Valkenswaard je graag te woord

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een intake bij ons inplannen?

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!